Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki

Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki - Dyskusje na temat kart graficznych, głośników do komputera, słuchawek i innego sprzętu audio do komputera.

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: polecane słuchawki do csa, najlepsze sluchawki koss, headphone for integrated sound, karta dziwekowa i sluchawki do gry cod 4, best headphones for gaming with intergrated sound card, best headphones for pc souncards
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 695
Narzędzia wątku

Najlepsze słuchawki pod zintegrowaną kartę dźwiękową.

pE`1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Tak jak w temacie, najlepszym wyborem będą sennheisery hd 201?

Uważasz że moja wypowiedź Ci w czymś pomogła !? http://www.forum.wiaderko.com/signaturepics/sigpic9260_4.gif
Masz problem z serwerem lub stronką klanową ? Pisz chętnie Ci pomoge, wgram AMXX, webepella, szablon itp. Jedynie za sms 7.32zł

Odp: Najlepsze słuchawki pod zintegrowaną kartę dźwiękową.

_THe_ is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Może nie odpowiem do końca na pytanie ale ja ze swojej strony polecam kossy ur40. Na zintegrowanej też dobrze działają :)

NN. is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Ta kossy zagrają niezle a zawsze pozniej masz możliwośc dokupienia dzwiekowki

---------------STEAM NN.
"Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów"

Ganimadeus is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
Napisał vanek Zobacz post
Tak jak w temacie, najlepszym wyborem będą sennheisery hd 201?
Zamknięte, otwarte?

Jeżeli otwarte zakupiłbym kossy ur 40 i potem za jakiś czas do tego dźwiękówkę i ogień nie z tej ziemi.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jakie słuchawki najlepsze?
Powiedzcie mi jakie są najlepsze słuchawki do gier typu Counter-Strike 1.6, CoD4, Crysis itd. I nie wymieniajcie mnie tu KOSS'ów UR40 bo to najgorsze g*wno jakie miałem w rękach (ta konstrukcja japier*!) No więc słucham waszych propozycji...
Archiwum forum
Co musze wiedzieć aby zakupić karte dźwiękową?
siema! więc tak mam kompa dosyć starego znacyz ostatnio wymieniłem mu płyte główną bo mi się spaliła dokupiłem ram, zainwestowałem też w karte graficzną lecz nadal niemam kart dźwiękowej gdyż z tego co mi sie wydaje to mam zintegrowaną... więc jaką mam kupić kartę dźwiękową aby mi wyciągła 5+...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Jaką karte dźwiękową wybrac ?
Witam, Jaką karte dźwiękową wybrac do słuchawek Steelseries 5h v2 ? cena nie gra roli. Odrazu poprosze link do allegro:).
Pytanie o Kartę Dźwiękową
Witam posiadam aktualnie kartę dźwiekową sb live 5.1 i mam pytanie. Czy dużą odczuje zmianę w pozycjonowaniu graczy (counter strike) po zakupie karty SB Audigy 2 ZS ? ps. sprzęt audio mam dobry tylko karta lipna
[opinie] którą kartę dźwiękową pod USB wybrać?
Sprawa ma się następująco - do klejenia bitów, i ścieżek na żywo używam lapka/netboooka Acer Aspire One. Nie narzekam, oprogramowanie chodzi płynnie, ale karta dźwiękowa siada. Ikonka ASIO4All v2 w zasobniku systemowym krzyczy na czerwono, gdy tylko musi przerobić 1/3 ścieżek finalnej wersji...
Które słuchawki najlepsze do gier?
Witam zastanawiam się nad kupnem jakiś bardzo dobrych słuchawek do gier. Szczególnie chodzi mi o cs 1.6 Mam kilka na oku, czy moglibyście mi doradzić które z nich byłby najlepsze? I jaki byłby stosunek jakości do ceny bo jeśli mam dać przykładowo 200zł więcej aby mieć tylko minimalnie lepsze...
Archiwum forum Hardware
Które słuchawki najlepsze do cs'a 1.6
Witam zastanawiam się nad kupnem jakiś bardzo dobrych słuchawek do gier. Szczególnie chodzi mi o cs 1.6 Mam kilka na oku, czy moglibyście mi doradzić które z nich byłby najlepsze? I jaki byłby stosunek jakości do ceny bo jeśli mam dać przykładowo 200zł więcej aby mieć tylko minimalnie lepsze...
Archiwum forum Hardware
FragCS.pl :: Najlepsze serwery Steam i NonSteam ! :: Najlepsze forum o Cs 1.6
Serdecznie ZapraszaM'y na nowe Forum nt. CS'a ---> FragCs.pl / FragCS.xaa.pl <--- Serwery FragCs 4FUN » IP serwera:91.203.134.224:27090 » Nazwa serwera: FragCS.pl
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Jaką kartę dźwiekową wybrać, do 300 zl ?
Mam:słuchawki Creative Fatal1ty Gaming Headset, komputer(procesor intel core 2 quad q8200 2,33 GHz,4 GB RAM,płyta główna Gigabyte Gs-G31M-S2L, G31 uATX, zasilacz 350 W ) kupuje: Razer Lycosa, Razer Lachesis i karte dzwiekowa do 300 zl (karta potrzebna mi jest do gier, słuchania muzyki) jak możecie...
Archiwum forum Hardware
Które słuchawki najlepsze?
Tak jak w temacie... Natec Toucan Creative HS-600 Creative HS-900 Szczególnie wazny jest dla mnie mikrofon!
Archiwum forum Hardware

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz