Witam
Niedawno zamówiłem słuchawki SS 5h v2 usb7.1, lecz czytałem forum(trochę za późno) i już sam nie wiem, czy opłaca mi się je zwrócić i zamówić coś innego. Jeśli tak to proszę o propozycje i uzasadnienie wyboru.
Z góry Dziękuje.
|
|
Witam
Niedawno zamówiłem słuchawki SS 5h v2 usb7.1, lecz czytałem forum(trochę za późno) i już sam nie wiem, czy opłaca mi się je zwrócić i zamówić coś innego. Jeśli tak to proszę o propozycje i uzasadnienie wyboru.
Z góry Dziękuje.
jasne, że zwrócić.
Za połowę tego co kupiłeś możesz mieć zestaw kilka razy lepszy ;] mówię o słuchawkach i dźwiękówce :]
Za 300zł kup sobie sony drx-xd200 + xtreme music // x-fi gamera // audigy zs 2 Jeżeli chcesz zamknięte, jeżeli zaś otwarte to KOSS UR 40 + któraś z tych dźwiękówek. Od razu mówię nowszy nie masz co szukać i tym bardziej kupować bo za 220zł masz już lepszą niż te 3 wymienione.
Jeżeli chcesz wiedzieć to posiadam te 5h v2 z usb, kabel szajs 2 razy go naprawiałem, aż w końcu całkowicie go wymieniłem, pękający plastik przy przesuwaniu. Czekają na jakiegoś pro elo gamera (czyt. frajera?) który to kupi :]
Mógłbym prosić o linki ? A słuchawki z mikrofonem możecie jakieś polecić?
| « Nowe słuchawki. | słuchawki do 110zł do cs (3 propozycje) » |