Szukam karty dzwiękowej do 80 zł do słuchawek sony mrd-xd200. Doradzano mi Audigy 2 ZS ale niestety nie mogę jej kupić ponieważ nie ma jej w sklepie co ja kupuje. Mam nadzieje że coś mi doradzicie...
|
|
Szukam karty dzwiękowej do 80 zł do słuchawek sony mrd-xd200. Doradzano mi Audigy 2 ZS ale niestety nie mogę jej kupić ponieważ nie ma jej w sklepie co ja kupuje. Mam nadzieje że coś mi doradzicie...
allegro.pl
link: CREATIVE AUDIGY ZS 2 (1426967201) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze najtansza 110zł+przesylka razem 120zł wychodzi chyba ze sie bedziesz bawil w licytacje:p
ewentualnie takie cos
SOUND BLASTER SB0090 AUDIGY EAX HD 5.1 (1423682345) - Aukcje internetowe Allegro 62zł z przesylka
w wielu watkach na forum jest polecana jak na poczatek :D
Nówki zs 2 nie dostaniesz tak samo jak np. do tej kwoty audigy sb0090 bo już nie produkują, z takich nówek dostępnych w sklepie to audigy se na pewno lepsza niż integra, ale ogólnie nie warta polecenia. Na Twoim miejscu bym dozbierał ciut i kupił na allegro zs 2.
ganimadeus a takie pytanko czy tak karta sb0090 wykorzysta w pelni mozliwosci soniakow mdr-xd200 ?
W pełni imo nie, do tych słuchawek celowałbym w audigy zs2.
No fajne fajnie mam już kase 120 zł ale nadal w moim sklepie nie ma tej karty ( mówili że już troche starsza jest ta karta więc nie opłaca im się jej sciągać ). Aukcja allegro odpada. Więc czekam na takie coś co będzie w moim sklepie i będzie spełniało wymagania pieniężne do 120 zł
Jak uważasz, z tego co poczytałem i się dowiedziałem wychodzi na to że lepiej jest kupić na allegro i nie płakać że się zrobiło błąd. Osobiście bym brał na allegro te Audigy ZS bo szkoda kasy wydawać na następny shit.
Regards
Jak rozumiesz pojęcie?szkoda kasy wydawać na następny shit
| « Karta Creative Xtreme music (Sb0460) - Panel Creative | ss4h » |