Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki

Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki - Dyskusje na temat kart graficznych, głośników do komputera, słuchawek i innego sprzętu audio do komputera.

Tagi:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 330
Narzędzia wątku

Słuchawki - które lepsze?

martol96 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chciałabym kupić jakieś dobre słuchawki:
- do słuchania muzyki (rock/metal)
- wytrzymałe
- w cenie ok. 150 zł
- o dobrej jakości dźwięku
- najlepiej nauszne
- nie za duże i lekkie

Szukając w internecie znalazłam całkiem ciekawe modele:
- Koss Porta Pro
- AKG K414P
- AKG 518

Proszę o radę, które z nich wybrać lub inne propozycje ;)

Odp: Słuchawki - które lepsze?

Ganimadeus is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

KOSS UR 40 otwarte co na pewno zwiększy efekt muzyki. Wyglądają na kruche, ale to tylko pozór, przy normalnym użytkowaniu nie mają raczej prawa się zepsuć. Nie mają izolacji.

DL93 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja mam AKG 518 i są normalne dobrze grają itp.Ale radze przetestować jeżeli masz możliwość bo mnie w nich uszy bolą.

Szefu! is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Jak najbardziej KOSSy UR 40 ;)

Pierwszy zaczął jarać szlugi
Pierwszy do wódy, miał być sportowcem
Lecz szło mu w kratę, pierwsze narkotyki i popłynął z tematem...

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Słuchawki - które lepsze?
Chciałabym kupić jakieś dobre słuchawki: - do słuchania muzyki (rock/metal) - wytrzymałe - w cenie ok. 150 zł - o dobrej jakości dźwięku - najlepiej nauszne - nie za duże i lekkie Szukając w internecie znalazłam całkiem ciekawe modele: - Koss Porta Pro
Śmietnik
Słuchawki które lepsze
Witam serdecznie mam pytanie w sprawie słuchawek. Dokładniej chciałbym abyście pomogli mi wybrać z dwóch modeli, ktora waszym zdaniem jest lepsza. Proszę tezż o wypowiadanie sie posiadaczy poniżej podanych modeli i pisać czy jesteście z nich zadowoleni. Z góry dziękuje za każda odpowiedż:) ...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
słuchawki ktore lepsze?
Witam chciałbym żebyście mi doradzili które słuchawki będa lepsze do CS 1.6 i Source w przyszłości tak do 100-120 zl zastanawiam się nad CREATIVE FATAL1TY GAMING FATALITY a SENNHEISER HD 201
[Steam] Słuchawki lepsze od 5h ?
Witam, piszę z takim pytaniem ... czy są słuchawki lepsze do cs(gier) niż tak zwane i chwalone steel 5h ? Nie ważna jest cena słuchawek, proszę tylko sensowne odpowiedzi . ;)
Problemy z CS 1.6
które logo lepsze??/
no ja was dzisaj prosze o mala podpowiedz i ocene oktore logo jest lepsze ?? 1.logo http://i40.tinypic.com/2rn8yyu.jpg 2.herb http://i43.tinypic.com/ilgga1.jpg prosze o szybka ocene
Prace graficzne do oceny
[Wybór] Które słuchawki lepsze?
Mam teraz jakieś tam lipne słuchawki... działają dobrze ale pękły... I zastanawiam sie nad tym modelem:Logitech Precision Gaming PC GW FV SS http://www.allegro.pl/item635882633_sluchawki_logitech_precision_gaming_pc_gw_fv_ss.html i tymi: A4TECH HS-100 A4TECH HS-100 SŁUCHAWKI Z MIKROFONEM DLA...
Sennheiser hd 201 lub 202?Ktore lepsze do Cs'a?
TAk jak w temacie,które lepsze do cs'a niestety w moim sklepie nie ma wersji "game" :(
Archiwum forum Hardware
Które lepsze karty dźwiękowe?
Witam. Zastanawiam się nad kupnem karty dźwiękowej . Do grania Zauważyłem dwie: USB PENTAGRAM P 1311 SteelSeries 5Hv2 USB Które będą lepsze do grania? Dlaczego?
OffTopic - Counter Strike
Ocencie które lepsze
Oceńcie który baner lepszy http://img222.imageshack.us/img222/9048/fabryka01gi0.jpg czy ten http://img244.imageshack.us/img244/906/fabryczkacs1.jpg Chce wstawic na serwer ale który ? ? ?
Prace graficzne do oceny
Które słuchawki lepsze?
Witam! Mam dylemat!! Zamierzam słuchawki i jestem pomiędzy dwoma: SteelSeries Siberia Black + Karta muzyczna USB 7.1 Słuchawki z odczepianym mikrofonem i kartą dźwiękową SteelSeries Siberia Combo USB Black | Sprzęt | 4play.pl - sklep dla graczy Razer, Steel, Zboard, Logitech, Everglide Albo 5H...
Archiwum forum Hardware

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz