A jak bym chciał podłaczyć głośniki to musze się do kompa chylać i z tyłu przełączać słchawki/głośniki?
|
|
A jak bym chciał podłaczyć głośniki to musze się do kompa chylać i z tyłu przełączać słchawki/głośniki?
najlepiej przełączać ale możesz kupić przejściówke w to wepniesz kabel od głośników i słuchawek i podłączysz do karty i będziesz miał to i to naraz ale to chyba zmniejsza jakość z tego co słyszałem
@ ale nie jestem pewien czy któraś z tych kart nie ma wejścia na słuchawki i na głośniki
Ostatnio edytowane przez NN. ; 01-08-2011 o 18:44
Dzisiaj kupiłem sobie przedłużacz do tych słuchawek.
Nie pamiętam już jaki, zdjęcie pokaże potem, ale on ma strasznie gruby wtyk, tzn. ma jacka 3,5mm ale ta rączka jest gruba i nie mogę wpiąć kabli od innych głośników bo się nie mieszczą.
Czy jak podłącze mikro do karty zintegrowanej to pogorszy jakoś nagrywanego dźwięku??
Nie pogorszy, nagrywanie jak nagrywanie ale jak używasz innej karty dźwiękowej to najlepiej integre wyłącz ...
No ale właśnie mi się do niej nie mieści kabel...
To tak wygląda:
Przedłużacz MAŁY JACK3,5 stereo 3m Cabletech Ba (1734954055) - Aukcje internetowe Allegro
W ogóle to dobry przedłużacz?
---------- Post dodany 01-08-2011 o godzinie 21:22 ----------
A i jeszcze takie pytanie.
Bo dzisiaj dostałem te słuchawki około 12 godz. i na początku trochę pograłem, a tak to od tamtej pory mam je cały czaas podłączone do radia, żeby się "wygrzały"
Czy to nie szkodzi słuchawkom jak tak długo i bez przerwy grają ?
Nie ale wygrzewanie słuchawek to jest piękna rzecz ;]
Nie nic sięnei stanie słuchawkom ;ddd
Zależy ile bd miał podłaczone bo jak np. bez przerwy tydzien to nei wiem ;ddd
Ale na serio nic sie nei stanie ;]
Mam takie pytanko, bo znalazłem dość tanio Audigy 2 ZS tylko nie wiem czy to nie jest jakiś myk ?
SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS SB0350 (1750801052) - Aukcje internetowe Allegro
Raczej nie bo ta karta nie należy do drogich gdyż jest już stara :) a to nie wersja GOLD więc może być trochę tańsza ;P
Żeby nie zakładać nowego tematu:
Którą z tych kart wziąć ?
Nie jestem pewien co do ich cen i w jakich cenach można je spotkać?
Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Music bulk (1777123175) - Aukcje internetowe Allegro
Creative Labs X-Fi Xtreme Music 7.1 SB0460 (1772826919) - Aukcje internetowe Allegro
Creative Labs X-Fi Xtreme Music 7.1 SB0460 (1779352158) - Aukcje internetowe Allegro
Została tylko jedna ... wiec bierz ostatnia póki jest ;]
Tak ;]///Ja za 130 kupiłem tydzień temu :).
Witam ponownie ;)
Żeby nie zakładać nowego tematu napsizę tutaj.
Kupiłem tą kartę x-fi xtreme music sb0460.
Podłączyłem do kompa pobrałem sterowniki ze strony creative.
Ale nie działa. Komputer wykrywa kartę, ale tak jakby sterowniki nic nie dawały.
Mam win 7.
Co muszę pobrać poza sterownikami ?
Skad pobrać DZIAŁAJĄCE sterowniki ?
a wyłączyłeś zintegrowaną karte dzwiekowa?
Tak.
Już wszystko działa.
Ściągnąłem modowane sterowniki.
| « X-fi xtreme music - mikrofon | PROBLEM Z WYBOREM MYSZKI I SLUCHAWEK » |