Szukam słuchawek z mikrofonem do około 80zł. Będę w nie grał w kantera czasem w inne gry a żadziej słuchał muzyki. Muszą mieć koniecznie micro.
|
|
Szukam słuchawek z mikrofonem do około 80zł. Będę w nie grał w kantera czasem w inne gry a żadziej słuchał muzyki. Muszą mieć koniecznie micro.
Ostatnio edytowane przez LukesH, <3 ; 16-01-2012 o 20:00
Nie może być jak mikro będzie dopinane? Będzie to lepszy wybór.
W tym przedziale z wbudowanym mikrofonem nie ma nic do polecenia.
a ten doczepiany mikrofon jest taki ze dopinam do słuchawek? czy stawiam na biurku?
dopinasz do kabla od słuchawek. Korzystam i nie ma problemu, sprawuje się idealnie.
to kupić np. mikrofon zelman a słuchawki? (da rade z mikrofonem i słuchawkami razem zmieścić się do 70zł)?
Ostatnio edytowane przez LukesH, <3 ; 16-01-2012 o 19:59
Proponuje sennheiser hd 201 + zalman zm-mic1
Może delikatnie wyjdziesz za budżet ale to bedzię najlepszy wybór ;)
hd201 i mikrofon manty za 10zl taki który kładziesz na biurku
mam taki zestaw i jest ok.
a nie da się jakichś tańszych słuchawek? Bo micro będzie jakieś 27zł, i te słuchawki ok. 100zł to już około 130zł.
Mam pytanie w tytule przelewu tej aukcji:MIKROFON ZALMAN ZM-MIC1 - NOWE // KURIER 24H (2055187442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. trzeba wpisac swój login allegro czy login sprzedawcy?
Swój login allegro oczywiście :)
MIKROFON ZALMAN ZM-MIC1 - NOWE // KURIER 24H (2055187442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + SŁUCHAWKI SENNHEISER HD 201 oryginal WYS 24h HD201 (2055328677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. = 97z; dozbieraj 27zl i bedzie ok
dolicz koszty transportu. Wiec tak jak pisal autor, okolo 50zl ponad budżet
A te słuchawki w najbliższym dla mnie mieście kosztują ok 100zł w rtv euro agd i komputroniku, więc też bym nic nie zyskał.
Philips SHP5401 + Zalman ZM-MIC1 super zestaw polecam
A coś tańszego sie nie znajdzie ? wcześniej miałem omega fh3101 i dzwięk mnie zadawalał tylko mikro pierdzi i w jednej słuchawce zaczęło szumieć mam je już rok.
Jeżeli zadowalał Cie dźwięk z omega fh3101 to zadowoli Cie każdy syf jaki można kupić. Równie dobrze możesz kupić pchełki w kiosku za 3zł i zagrają tak samo jak te omega fh3101.
Jeśli nie wymagasz od słuchawek niczego więcej jak od tych co miałeś to kup cokolwiek Ci wpadnie w oko w cenie jaką możesz zaakceptować i do tego kup mikrofon zalmana. Tylko szukaj słuchawek z grubszym kablem, na cienkim kablu mikrofon sie nie trzyma :)
ok. A mam jeszcze jeden problem wczoraj pogmerałem w ustawieniach mikrofonu w kompie, włączyłem cs i micro grało dobrze. wyłączyłem komputer i włączyłem za jakiś czas micro znowu pierdziało a te opcje były jak wcześniej. dziś włączyłem kompa i micro znowu ładnie chodzi. Wie ktoścoś zrobić żeby zawsze dobrze działało?
Sam do tego dojdź. Nikt nie mieszka w twoim domu , żeby sprawdzić.
| « Sennheiser hd 380 pro karta | Stery do karty dzwiękowej. Benq r55 » |