Wiem że jest już wiele podobnych tematów, ale w żadnym z nich nie znalazłem odpowiedzi.
Chce kupić słuchawki i kartę dźwiękową do cs i do muzyki (do cs szczególnie).
Mój budżet to 300-350 zł.
Co polecacie?? Proszę o pomoc.
|
|
Wiem że jest już wiele podobnych tematów, ale w żadnym z nich nie znalazłem odpowiedzi.
Chce kupić słuchawki i kartę dźwiękową do cs i do muzyki (do cs szczególnie).
Mój budżet to 300-350 zł.
Co polecacie?? Proszę o pomoc.
Nie znalazłeś ? :O Co drugi temat jest o tym... Xonar DX/D1 + Koss UR40 chyba że otwarte słuchawki Ci nie odpowiadają to napisz, wtedy inne zaproponujemy;]
Sama karta dźwiękowa kosztuje około 300 zł + słuchawki 130 zł = 430 zł . Za dużo troszeczkę.
Strasznie zdrożały... Jak ja kupowałem to kartę kupiłem bodajże za 220 zł nówkę i słuchawki za 120.
Na ceneo w wielu sklepach znajdziesz Xonara D1 w granicach 255 zł : Karta Asus Xonar D1 7.1 Sound - Ceneo.pl
Popatrz w tych sklepach w których jest w granicach do 260zł któryś sklep powinien mieć też te słuchawki to byś miał przesyłkę w jednej paczce i może byś się jakoś z budżetem wyrobił :)
A jak nie to może jakiś używany x-fi gamer/music:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I do tego Kossy lub nawet Sennheisery HD201.
A te senki polecasz?? Wydają mi się za tanie na dobre słuchawki :D
Poczytaj na forum to się przekonasz że tak się tylko wydaje. Tylko wiedz że taka karta jak Xonar DX/D1 wyciśnie z nich MAX. Zresztą nawet podane wyżej x-fi wycisną z nich raczej maksimum możliwości z których będziesz i tak na pewno zadowolony;] 2 albo 3 moich znajomych na steam ma i chwalą te sennki.
ale naprawdę dobrze pozycjonują ??
A co myślisz o zestawie
używany x-fi gamer/music + AKG K99.
Wyrobił by sie w 370 zł.
Ostatnio edytowane przez VitoC ; 06-02-2012 o 20:18
Też bardzo dobry zestaw;] Tutaj możesz kilka modeli słuchawek wybierać, wszystkie podane będą dobre, AKG powinny być lepsze od HD201 :)
Nie być tylko są lepsze ;)
| « HD 201 czy akg 512?? | Mikrofon nie działa!!! » |