Witam.

Mam taki problem :

Posiadam kartę graficzną "ATI Radeon HD 2600XT AGP" i chciałbym zainstalować do niego ATi Catalyst Control Center czy jakoś tak :P.
Sytuacja wygląda tak :
Wczoraj robiłem format kompa.
Wgrałem all sterowniki wszystko gładko (szczerze mówiąc to łatwo nie było, bo się pogubiłem xD ). Jednakże komputer jest prawie w pełni sprawny oprócz właśnie tego jednego szkopułu jakim jest Calatyst Control Center.
Próbowałem ściągnąć z tąd " ATI Catalyst 8.5 do pobrania :: PCLab.pl "
A nawet oryginalne ze strony ATI " Graphics Drivers & Software " Aczkolwiek tutaj są serowniki i właśnie CCC do podobnej karty "ATI Radeon HD 2600 Series (PCIe) NIE PASUJE bo próbowałem.
Wielokrotnie ściągałem te sterowniki ale za każdym razem kiedy instaluje pojawia mi się komunikat " Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit. "
Debilem nie jestem i ang troche znam i zrozumiałem, że Instalacja nie znalazła kompatybilnego sterownika z twoim obecnym sprzętem lub systemem operacyjnym. Ale co zrobić??!?!?
Próbowałem ściągać jeszcze z " Sterowniki ATI Catalyst 9.3 :: PCLab.pl " nowszą wersję
ale pojawia się ten sam komunikat.
Na płycie od kompa mam stery i w ogóle ale bez właśnie Catalyst Control Center
Chciałem przez niego wyłączyć synchonizację pionową...

1. Znacie jakis pomysł jak wgrać CCC
2. Jak jeszcze można wyłączyć synchronizajcę pionową

Karta Graficzna : ATI Radeon HD 2600XT AGP