Mam a właściwie miałem geforce 8600 gt bo się spaliła po 3 latach . Niewie ktoś ile może kosztować nowa bo granie na zintegrowanej karcie graficznej to nie frajda. CS chodz ale tylko na software.
|
|
Mam a właściwie miałem geforce 8600 gt bo się spaliła po 3 latach . Niewie ktoś ile może kosztować nowa bo granie na zintegrowanej karcie graficznej to nie frajda. CS chodz ale tylko na software.
Jeżeli chcesz brać tą samą to tutaj masz: 8600gt na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro pamięci przy jej wyborze weź DDR3 Jeżeli inną podaj cenę i resztę podzespołów PC bo może nie warto kupować lepszej grafiki z powodu ograniczeń nakładanych np. przez słaby procesor.
nie mam bardzo dobry komp tylko grafa się zjebała :(
Podaj komponenty kwotę jaką chcesz przeznaczyć i do czego ma służyć ten komputer. Wtedy wybiorę Ci dobrą kartę ;)
Polecam GF 9600 512 mb Gigabyte GeForce 9600 GT Zalman HDMI ! Gwarancja ! (947755567) - Aukcje internetowe Allegro mam ja juz od dwóch lat i chodzi super, nie mialem jeszcze problemu z zadna gra, nawet Crysis warhead chodzil na max (tylko antyaliasing 4x) prz monitorze 19 cala, naprawde dobra karta i dosyc tania
Racja to co up podaj do czego ma być komputer i nie polecam 9600GT oraz 8600Gt bo czas idzie do przodu i od komputera wymaga się więcej.
Teraz najlepszym wyborem będą zotaki nawet do grafy lu hd od radeona ale to też zależy jaką kwotę chcesz na to przeznaczyć i do czego będzie ci służyła:)
| « Czy ta karta jest dobra? | GeForce with CUDA 9800 GT Gigabyte 1GB » |