Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy

Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj ogłaszamy nabór na graczy Counter Strike 1.6

Tagi tematu Grafika dla klanów ~!:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 959
Narzędzia wątku

Grafika dla klanów ~!

GandzioX is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

WYKONAM GRAFIKĘ DLA KLANÓW ZA 10.98
Profesjonalni graficy biorą za logo nawet +500zł a inni nawet 2k

Ja robiąc grafikę staram się wykonać coś innego, nigdy nie korzystałem z instrukcji jak zrobić herb, jestem samoukiem.
Moje pracy nie przypadają do gustu wszystkim, niestety. Tu macie moje prace (oczywiście niektóre);
herby

layouty (blogi, fora, ale nie szablony)

avatary steam (logo dexter i głos ulicy też wykonane przeze mnie)

wykonuję również szablony na blogi ONETOWE!
Zakazane szablony - 450. be happy! - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 1317. Lubisz Harcore, który podnosi adrenalinę. - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 483. rozmyślając. - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 499. ptaszkowa miłość. - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 468. I love u! - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 534. Ciemność... - Onet.pl Blog
Zakazane szablony - 1056. I wish I were blind. - Onet.pl Blog
Zakazane-szablony - 1057. Broken Heart. - Onet.pl Blog

KONTAKT ->
steam; gandzior777
gg -> 6508156

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Grafika dla klanów [herby i logotypy]
Witam! Mam do zaoferowania wykonywanie herbów i logotypów klanowych. Wszyscy chętni proszeni są o kontakt na gg 82226599 bądź steam Lucas9090. Cena herbu 5zł - doładowanie z orange. Zapraszam!!!
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Grafika dla klanów.
Tworzę grafikę na zamówienie: HEADER LOGO USERBARY SYGNATURY AVATARY HERBY ETC. KONTAKT: GG: 3577422, STEAM: k3id
Super Grafika Dla Klanow! ## Zobacz ##
Wycena Grafiki: 1. Logotyp / Herb: 3zl sms 2. Top: 5zl sms 3. Banner: 5zl sms 4. Stopka: 2zl sms 5. Header: 3zl sms 6. Avatary Klanowe: 3zl sms ## Mozliwosc Przerobienia Szablonu za Cene 10zl sms ##
Grafika dla klanow + szablony
Witam, wykonuje grafike dla klanów. Sprzedaje również szablony webspell. Jesteś zainteresowany? Napisz do mnie na Gadu-Gadu: 10162653
Archiwum forum
Grafika dla Klanów [ZAPRASZAM]!!!!
Witam od pewnego czasu wykonuje grafikę dla różnych osób pracujących w różnych branżach!!! Dziś postanowiłem że będę wykonywał również grafikę dla Klanów CS!!! itp Z miłą chęcią wykonam dla klanów herb,logo,baner,button itp A oto takie przykładowe logo które teraz tak na szybko zrobiłem ;p ...
Archiwum forum
Grafika dla klanów
witam wykonam grafike podania prosze pisać tak Typ Pracy: Wymiary: Napis: Dodatkowy Napis: Kolorystyka:
Archiwum forum
Grafika za SMS! Tanio. Nie tylko ta dla klanów!
Witam. Mam do zaoferowania państwu grafikę. ponizej dam przykłady moich prac Rodzaj płatności: SMS Cennik: Herb: 20 zł Button (bez animacji): 8 zł Banner: 20 zł
Archiwum forum
Grafika dla klanów
Przypominam ze klan Warszawscy Patrioci robi grafikę dla klanów! Potrzebujesz Herbu,Logotypu,Napisu na headerze (logu) ?? Więcej informacji w newsie na stronie wwp-cs.pl
Archiwum forum
Darmowe Szablony/Grafika Dla Klanów ! ! !
Witam! Już od 2 Lat Gram w CS. Już 9 Miesięcy mam klan w którym jestem vCL-em Już od roku interesuje się Webmasterką Czyli Stronami Internetowymi,Zakładaniem Stron, Językami HTML, JavaScript i innymi, Zaraz po założeniu klanu CL założył Strone internetową na yoyo.pl Nie wiedzieliśmy jeszcze...
Archiwum forum
Darmowa grafika dla klanów TECHNET!
Witam, poszukuje 3 grafików do pomocy w nowo powstałym portalu TECHNET gdzie wykonuje (na razie sam ale mam nadzieje że znajdzie się ktoś do pomocy) darmową grafikę dla klanów. Więcej info na PW lub na gg: 12783474
Prośby o wykonanie grafiki

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz