Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy

Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj ogłaszamy nabór na graczy Counter Strike 1.6

Tagi tematu Skleje .. Tylko oporowi:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 247
Narzędzia wątku

Skleje .. Tylko oporowi

shiBBy. is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

NIEAKTUALNE : /

Ostatnio edytowane przez shiBBy. ; 14-12-2010 o 20:01.

Odp: Skleje .. Tylko oporowi

BigBowl is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

NIEAKTUALNE

Ostatnio edytowane przez BigBowl ; 15-12-2010 o 17:14.

Odp: Skleje .. Tylko oporowi

YOU SAID NEVER is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

jak nie aktualne, to zamknij ;P

Steam: pejdzer969 Nick w grze: YOU SAID NEVER LET ME GO

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Need oporowi
Siema , szukam ludzi do mixów , czemu do mixów ? żeby zgrać się ze sobą , jak będziemy zgrani założymy klan i zaczniemy grać cw / ligi / Esl O to wymagania do poszczególnych graczy -Wiek 15 -Staż min. 3lata. -Ogarnięty sprzęt : Mikrofon / słuchawki , Ventrillo 2.1.4 , Mirc / Steam -Mózg...
Klan CS 1.6 szuka graczy
TYLKO OPOROWI CHLOPCY PISAC 16+
Szukam czegos na powaznie i mniej wiecej na moim poziomie moze troche lepszym .Nie szukam 11 latkow odrazu mowie Oferuje: Wiek:16 lat Staz:3 lata PUACZ OFF KONTA ON VT I INNE ON Pozycja:Shooter Humor w odpowiednim czasie powaga takze Punktualnosc a jesli nie dzwonie do was i mnie nie bedzie
Śmietnik
Skleje Tylko z ludzmi co cha cos osiagnac
Witam Poszukuje 4 graczy w tym snajpera i grafika co by mógł zając się strona. Oczekuje poswiecenia dla gry. Szukam ludzi którzy są ambitni. Grac będziemy w dni powszednie 19+ codziennie. Osobiście jestem doświadczonym taktykiem i wiem co robię, mój wiek to 17 lat i staż około 5 lat. Gwarantuje...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Skleje team tylko Małopolska
Szukam ludzi z Małopolski z którymi mógłbym założyć poważny zespół. W grę wchodzą LANY, i różnego typu ligi. Wiek: 16 lat. Staż: ok. 5 lat, 1,5 roku steam. Domenę pl, i płatny hosting. Oczekuję: Wiek: 15 lat Staż: Grasz ty a nie staż, ważne żebyś ogarniał podstawowe taktyki, grę TP.
Śmietnik
SKLEJE COS NA STAŁE TYLKO OGAR!! FAST!!
Elo nie będe pisał duzo szukam oporowych graczy ktozy chcą coś osiągnąć (lany czy cos takiego) Wymagam: wiek +15 staz 2+ skill on mutacja on mozg on napinka off zgranie on i TP!!
SKLEJE COS NA STAŁE TYLKO OGAR!!
Y0Ł NIE BD SIE ROZPISYWAŁ WIĘC MOWIE ODRAZU SZUKAM TYPKOW KTORZY OGARNIAJA CS POPROSTU MOJE WYMAGANIA: wIEK 15+ MUTACJA ON PAUCZ OFF NAPINKA OFF HUMOR ON MIKRO ON I OCZYWISCIE SKILL ON KONTAKT:STEAM:sudzix93
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje team tylko dolny slask(only powaga)
witam chcialbym skleic team...jesli juz znajde stala 5 zasponsoruje serwer....jestem taktykiem wiec przyda sie ogarniety cl...szuakm graczy z naprawde dobrym skillem...wiek 17+. jeśli bedzie full zgranie to postaramy sie o wyjazdy na lany. zeby bylo jasne...prosze nie pisac czy posiadam stronke...
Need team na stałe ! ONLY OPOROWI !
Witam. Poszukuję ogarniętego klanu z przeszłością i przyszłością, nie szukam klanu który po kilku tygodniach się rozpadnie, szukam czegoś na stałe, ze stałym składem. Poniżej przedstawiam informacje o sobie oraz to czego wymagam od klanu. O mnie: Wiek: 21 Staż: 4 Skill: Do oceny Konto ESL:...
Szukam Teamu... Tylko OPOROWI !
Witam poszukuje powaznego teamu na esl/4 faze hlc.Podchodze do gry powaznie z ogromnymi ambicjami.Nie oceniajcie po meczach 1on1 bo to nie swiadczy o grze.Jesli szukasz piatego doswiadczonego gracza,ktory ma juz za soba lany i nie bedzie sie peszyl na tego typu imprezach,jest w pelni...
Ogarnięty Klan szuka 1 do stałej 5! tylko powazne, only oporowi ;)hlc,itd.
witam... istniejemy juz ponad rok , wszyscy graczej mają powyżej 17,18 lat , często gramy , posiadamy serwer i kanał ts/vt z stazem u nas to od 5 do 9 lat ; ) lejemy na stronę ( jest ale nie domena.., jesli oceniasz klan po domenie to jestes elo ...),oczywiście gdy ktoś będzie grał 4 lata i...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz