| Temat |
Forum |
|
Siema , szukam ludzi do mixów , czemu do mixów ? żeby zgrać się ze sobą , jak będziemy zgrani założymy klan i zaczniemy grać cw / ligi / Esl
O to wymagania do poszczególnych graczy
-Wiek 15
-Staż min. 3lata.
-Ogarnięty sprzęt : Mikrofon / słuchawki , Ventrillo 2.1.4 , Mirc / Steam
-Mózg...
| Klan CS 1.6 szuka graczy |
|
Szukam czegos na powaznie i mniej wiecej na moim poziomie moze troche lepszym .Nie szukam 11 latkow odrazu mowie
Oferuje:
Staz:3 lata
PUACZ OFF
KONTA ON
VT I INNE ON
Pozycja:Shooter
Humor w odpowiednim czasie powaga takze
Punktualnosc a jesli nie dzwonie do was i mnie nie bedzie
| Śmietnik |
|
Witam
Poszukuje 4 graczy w tym snajpera i grafika co by mógł zając się strona. Oczekuje poswiecenia dla gry. Szukam ludzi którzy są ambitni. Grac będziemy w dni powszednie 19+ codziennie. Osobiście jestem doświadczonym taktykiem i wiem co robię, mój wiek to 17 lat i staż około 5 lat. Gwarantuje...
| Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 |
|
Szukam ludzi z Małopolski z którymi mógłbym założyć poważny zespół. W grę wchodzą LANY, i różnego typu ligi.
Staż: ok. 5 lat, 1,5 roku steam.
Domenę pl, i płatny hosting.
Oczekuję:
Staż: Grasz ty a nie staż, ważne żebyś ogarniał podstawowe taktyki, grę TP.
| Śmietnik |
|
Elo nie będe pisał duzo szukam oporowych graczy ktozy chcą coś osiągnąć (lany czy cos takiego)
Wymagam:
wiek +15
staz 2+
skill on
mutacja on
mozg on
napinka off
zgranie on
i TP!!
|
Y0Ł NIE BD SIE ROZPISYWAŁ WIĘC MOWIE ODRAZU SZUKAM TYPKOW KTORZY OGARNIAJA CS POPROSTU
MOJE WYMAGANIA:
wIEK 15+
MUTACJA ON
PAUCZ OFF
NAPINKA OFF
HUMOR ON
MIKRO ON
I OCZYWISCIE SKILL ON
KONTAKT:STEAM:sudzix93
| Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy |
|
witam chcialbym skleic team...jesli juz znajde stala 5 zasponsoruje serwer....jestem taktykiem wiec przyda sie ogarniety cl...szuakm graczy z naprawde dobrym skillem...wiek 17+. jeśli bedzie full zgranie to postaramy sie o wyjazdy na lany. zeby bylo jasne...prosze nie pisac czy posiadam stronke...
|
Witam. Poszukuję ogarniętego klanu z przeszłością i przyszłością, nie szukam klanu który po kilku tygodniach się rozpadnie, szukam czegoś na stałe, ze stałym składem. Poniżej przedstawiam informacje o sobie oraz to czego wymagam od klanu.
O mnie:
Staż: 4
Skill: Do oceny
Konto ESL:...
|
Witam poszukuje powaznego teamu na esl/4 faze hlc.Podchodze do gry powaznie z ogromnymi ambicjami.Nie oceniajcie po meczach 1on1 bo to nie swiadczy o grze.Jesli szukasz piatego doswiadczonego gracza,ktory ma juz za soba lany i nie bedzie sie peszyl na tego typu imprezach,jest w pelni...
|
witam...
istniejemy juz ponad rok , wszyscy graczej mają powyżej 17,18 lat , często gramy , posiadamy serwer i kanał ts/vt z stazem u nas to od 5 do 9 lat ; ) lejemy na stronę ( jest ale nie domena.., jesli oceniasz klan po domenie to jestes elo ...),oczywiście gdy ktoś będzie grał 4 lata i...