Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy

Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj ogłaszamy nabór na graczy Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 137
Narzędzia wątku

Sklejam Podlasie!

Profesorekk is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Smlejam podlasie

Jeśli sklejimy sie dość szybko planujemy wyjazd na EGU2011.

Nazwa klanu: Do uzgodnienia.
Strona: Będzie po uzgodznieniu nazwy.
Serwer do gry: 1Shot1Kill
Serwer/kanał głosowy: VT2.1.4
Klan STEAM czy NonSteam: Steam
Wiek członków: 15, 15
Staż członków: 4,2
Staż klanu: -
Osiągnięcia: -

Co oczekuje klan:
Dużej dostępności. Tylko i wyłącznie podalasie.
Składki: Tak

Taktyk

Staż lub poziom gry: Liczy sie skill.
Dużej ilości taktyk. Umiejetnie rzucanych granatów.

Oporowy Shooter

Styl gry NEO.

Sniper

Dobry refleks.

Kontakt
Nr GG: -
Login steam: s7545174

Ostatnio edytowane przez Profesorekk ; 08-03-2011 o 16:11.

Odp: Sklejam Podlasie!

Natalia.?! is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

wzór: WZÓR OGŁOSZEŃ "Klan szuka graczy"

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Sklejam Team
Póki co Sklejam team (do mixów) jeżeli już będą gracze poważni to sklejke zamienię w klan Nazwa klanu:Do ustalenia Strona:jak będzie klan będzie .pl Serwer do gry:będzie ze składek Serwer/kanał głosowy:już jest ;D Klan STEAM czy NonSteam: Steam Wiek członków:16 Staż członków:1+...
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Sklejam:0
Chciał bym poinformować wszystkich zainteresowanych, gdyż sklejam team. Posiadam już 4 graczy i poszukujemy 5:) Oferujemy: 15+ 3+ Server VT Miłą atmosfere Czeste mixy, po zgraniu jakąś lige;)
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Podlasie Only
Witam poszukuje ludzi do dywizji Counter Strike Alfa 1.6 Odrazu przejdę do rzeczy : *Jeżeli nie mieszkasz na Podlasiu nie pisz. *Jeżeli chcesz mnie oszukać że jesteś z Podlasia nie pisz!. *Jeżeli nie masz możliwości wyjazdu na Lana nie pisz. O to wymagania do poszczególnych osób :
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Sklejam team na stałe !!! only 18++
Witam po raz kolejny ,poszukuje 3 graczy do teamu ! .Każdy gracz ma Szanse ! Mamy sponsora na serwer gry , komunikator itp. - jeżeli chodzi o kwestie wiekowa 18+ - staż dla mnie nie ma różnicy -wymagane konto ESL - gramy minimalnie 5dni w tygodniu, godzina 19-24
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Sklejam TEAM
Elosza. Chciałbym skleic team 5-cio osobowy minimum wieku to 17+ potrzebuje 4 graczy którzy mają dużo czasu na treningi i zaangazowanie, czeste treningi, mixy itp cos o sobie: mam 19 lat (rocznikowo) czas grania : leci 3 rok mam vt i serwer na francuskim hostingu który wystarcza do...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Sklejam TEAM
Eloszka. Chetnie skleje złotą piątke. Mam 18 lat gram w to 2 lata. Nazwa klanu: Coś sie wymysli :) Strona: Zrobi sie Serwer do gry: Jak bedzie 5 to wykupie Serwer/kanał głosowy: Ventrillo mam Klan STEAM czy NonSteam: STEAM Wiek członków: od 16+
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Sklejam 5
Tworze klan od podstaw, poszukuje ogarnietych ludzi Co oferuje klan: Miła atmosfera, wysoki poziom, dużo taktyk, e-sport, dobra zabawa. Nazwa klanu: Licze na wasza tworczosc Strona: W przyszlosci Serwer do gry: W przyszloscie Serwer/kanał głosowy: Posiadamy 20 slotowe Ventrilo. Klan...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Podlasie
Tak jak w temacie szukam ludzi z woj. podlaskiego, ktorzy chca cos stowrzyc, wygrac itd. Wiek 16 +, skill : oby chcial grac, wyjazdy na lany musza byc 8975139 kontak przez gg. Wiecej informacji podam, nasza srednia wieku to 18 lat. czekam !
Klan - Podlasie
Witam. Szukam osoby pochodzace z woj.podlaskiego. Klanu jeszcze nie ma, jestem ja i moj kolega manger. Oczekujemy : - POchodzenie z woj.podlaskiego, - Podnad 15 Lat, - gre na wysokim poziomie Oferujemy: - miedzy,innymi gre w Lanach
Fragownia Podlasie [KcK]
Zapraszam na serwer Fragownia Podlasie ip 82.177.194.145:27026 Typ: FFA Ping: 15-30 20 slotów Ogarnięci admini Mila atmosfera I duzo więcej. Forum serwera: www.cstriada.eu
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz