PRZECZYTAJ CAŁY POST !!!
-GÓWNA, LOWy, NAPINACZE WON !!!

Cześć, Szukam czterech ambitnych, utalentowanych graczy którzy mają jakieś marzenia związane z counter strike, oczywiście jeśli jacyś tu są.

No więc napisze coś o sobie.
Jak na razie jestem sam, myślę że przez najbliższe 3 lata spokojnie będę grał w CS-a, więc szukam CZTERECH pasujących ludzi do tego, aby zrealizować moj plan, czyli ZAISTNIEĆ na scenie KANTERA. Mam 17 lat (rocznikowo), jeśli to wam nie pasuje, ŻEGNAM. Pykam już po 3, 4 lata, lecz szybko się uczę i wiem bardzo dużo o tej strzelaninie. Jestem z Katowic, lecz dojazd mam na całą Polskę, czyli bootcampy, lany, spotkania - TAK. Moja pozycja to PROWADZĄCY, czyli szukam tylko shooter'ów, jeśli zobaczę coś w stylu "shooter/sniper" albo "prowadzący/taktyk" od razu DELETE!!! Mój RN: dEPSU.
Posiadam SERWER oraz własne VENTRILO.

Przejdźmy do waszych tak zwanych wymagań.
Zacznijmy od wieku, szukam tylko utalentowanych młodych graczy, czyli 16-18 MAX, oczywiście mutacja musi być!!! Posiadanie kont ESL, AP itp. również !! Wtedy kiedy trzeba potrafić się pośmiać a gdy GRAMY PEŁNE SKUPIENIE!! Możliwość wyjazdu na LANA itd, jeśli nie możesz to nie marnuj czasu, bo ja chce zaistnieć nie tylko jako onlin-owy, ale również jako lanowy. Bardzo dobry sprzęt, nie chcę jakieś komputery na chomika i te duperele, porządny sprzęt obowiązkowo, żadnych lagów, ścin itp. Szybkie przyswajanie się do taktyk. Bez napinek, bo jak to będzie, to gówno z realizacji planów, spinać jedynie może prowadzący jak nie będzie wychodzić. PAMIETAJ: Każda porażka uczy czegoś nowego, jeśli masz zamiar spinać po porażce NIE PISZ !!! Uważasz się za gościa typu: "Jestem najlepszy a wy to cioty" to nawet NIE PISZ. Musisz posiadać coś takiego jak "motywacja do gry", nie chcę słyszeć że nie chce mi się grac lub inne hasła, zawsze zmotywowany masz być. Wiele czasu musisz poświęcać dla TEAMu, czyli w trakcie szkoły 2-3h (przynajmniej) a w wolne dni od 6-8h jeśli nie pasuje to PA. Cechy które musisz posiadać to - bezkonfliktowość, kultura osobista, ambicje, zaangażowanie. Nie będę mówić już o skillu, po prostu masz napierdalać jak zjebany (jeśli myślisz że z kolegami wygrywasz mecze na mircu i to czyni Cie HIGH nie pisz). Oczywiście kluczem do zwycięstwa jest dobra atmosfera w drużynie bez tego ani rusz.
Jeśli masz zamiar odejść po 2 dniach? NIE MARNUJ MOJEGO CZASU, NIE PISZ!!

NA SIEMA MAM WIDZIEĆ INFO, TYLKO DŁUGIE ZDANIA ( SID albo link do banid,wiek, staż, umiejętności, zaangażowanie, ambicje, miasto, dostępność, czy chcesz coś na poważnie grać?, ile czasu masz zamiar poświęcać drużynie? ). NIE CHCE WIDZIEĆ CZEGOŚ TAKIEGO - 16/4 śląsk itp.
Jeśli w info o sobie napiszesz coś co nie będzie się zgadzało z moim postem od razu DELETE !!!

Jak będzie wyglądał TEST ? Testował będę was w lidze ALLPLAY 5/5 albo ESL 5/5.
Proszę o trochę cierpliwości, aby TEST się odbył musi się zgłosić do mnie pięciu graczy.

KONTAKT:
Steam Community :: ID :: dEPSU.