Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy

Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj ogłaszamy nabór na graczy Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 79
Narzędzia wątku

need 2 oporowo

h0ne. is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak już wyżej napisałem, szukam ogarniętego TAKTYKA/PROWADZĄCEGO i SNIPERA !!!!

Co oferujemy:
- serwer do gry z pukawki 11 slotów
- serwer ventrilo
- strona w trakcie roboty
- wiek 17,17,18
- opór ON
- myślenie ON
- treningi ON
- płacz OFF
- skill med+ hight

Oczekujemy:
- wiek 16+
- skill med+
- myślenie ON
- płacz OFF
- komunikator Ventrilo
- poczucie humoru ;)

KONTAKT :
steam : allkord1
Zapraszam !!! Chętni pisać

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Poszukuje 2 do stałej 5 ! oporowo
Co oferuje klan: Nazwa klanu: to Better Skill Strona: bedzie we wtorek Serwer do gry: bedzie jak znajdziemy oporowa 5 Serwer/kanał głosowy: TS3 Klan STEAM Wiek członków: 15 , 17 , 17 Staż członków: 2,5+ Staż klanu: 1dzien ; ) Szukam stalej 5 , ogarnac zgranie i potem cw i ligi.
Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje oporowo
Cześć, niebęde sie tutaj duzo pisać bo wam się czytać pewnie niebędzie chciało.A więc szukam jakieś ogarniętej osoby która chciała by założyć Klan/team. Osoba ta musaiła by zrobić strone. I tyle się martwić no wiadomo maxymalny opór na CW/Ligach wymagany.Szukam osób otwartych które dzień wcześniej...
Śmietnik
vux OPOROWO NA STAŁE ! 16/5
Nick: vux Wiek: 16 Staż: 5 lat VT/TS2/Mumble: wszystko Mogę grać jako taktyk/prowadzący/shooter O sobie: Szukam czegoś na stałe, nie wydzieram się, słucham się poleceń. Gleba ----> info(dokładne) -----> japa Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
vux OPOROWO NA STAŁE ! ONLY ESL !
Nick: vux Wiek: 15 Staż: 4,5 Skill: med+ VT/TS2/Mumble: tak/tak/tak Składki: nie, jak coś mam serwer Pozycja: shooter/taktyk O sobie: Mam mutacje, gram TP i ogarniam. Gram ESL'a. Szukam teamu ESL. Mam serwer do gry i vt. Oczekuję
Śmietnik
[Steam] SKLEJKA oporowo
A wiec nie bede duzo pisal szukam ludzi do teamu z ambicjami mam kanal na vt Zaczynam od poczatku wiec nie szukam spinaczy itd Po zgraniu sie dolaczymy do MG i zaczniemy grac ligi forumowe itd ale wczesniej mozna by pograc troche ESL Moj wiek i staz 16/3 Shooter/Sniper RN:Cypek ...
Klan CS 1.6 szuka graczy
OPOROWO PLAAX
hmmm, hmmm. WIEK 15 STAZ 4,5 PROWADZĄCY SHOOTER SNIPER POSIADAM SERWA GNETA POZNAŃ DLA MNIEJ ROZWINIĘTYCH KLANÓW MOGE ZAŁATWIĆ DOMENE .PL / COM.PL RN: dEAN DOSTEPNOŚĆ OD 15/16 DO 1/2 WYCHODZE W TYCH GODZINACH TEŻ,
Śmietnik
Skleje oporowo
Co oferuje klan: Witam. Od razu do sedna . Mam 15 lat mieszkam w Krakowie . W cs'a gram ok. 3 lat. Skilla mojego ocenić nie mogę , ale mogę wam powiedzieć , że myślę . Szukam 4 ludzi z którymi będę mógł się zgrać . Wiek 15 min. Staż 3 min . Sprzęt nie na węgiel... . Punktualność . Ogarnięcie ....
Oporowo cos na stałe
Szukam poważnych ofert od klanów które mają zamiar coś osiągnać, pograć dłużej niż 5,6 miesiący, nie mają zamiaru rozpaść się po pierwszym przegranym cw ... Oczywiście sklejka też wchodzi w gre ;] Oferuje: Nick : `prT^' Wiek: 15 Skill: do oceny Mutacja, Kultura, Mózg, ESL : ON Składki:...
2x oporowo!!! ;x
Witam Nazywam się Mariusz razem ze zgranym bratem ciotecznym Przemkiem szukamy+ oporowego gamingu. Gramy ze sobą 2 lata jesteśmy zgrani doskonale podchodzimy do tego bardzo poważnie. Oczekujemy od Gamingu: #1. Wiek minimum 17 lat #2. Ogar. Organizacje #3. Estetyczną stronę + hosting...
oporowo! need Clan.
Witam Szukam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz