Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Dyskusje o sprzęcie (hardware) > Klawiatury, joysticki, pady, kierownice

Klawiatury, joysticki, pady, kierownice - Dyskusje, opinie, recenzje na temat klawiatur, joysick'ów, padów, kierownic itp

Tagi:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 362
Narzędzia wątku

Klawiatura ??

artyr11115 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ktora byla by najlepsza ???
-A4Tech XGame X7-G800MU
-LOGITECH WAVE
-LOGITECH k300
-OMEGA CASSIOPEIA

---------- Post dodany 05-01-2011 o godzinie 16:10 ----------

to jak pomoze ktos ???

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Klawiatura do 140 zł
Witam wczoraj wylałem sok na mojego logiecha i padł. Postanowilem że kupie cos lepszego tak do 140 z przesyłką MYslałem nad Logitech wave Razer Arctosa czy jakos tak :D
Klawiatury, joysticki, pady, kierownice
klawiatura
jaka fajna podświetlana klawiatura do 150 zl
Klawiatury, joysticki, pady, kierownice
[Non Steam] Klawiatura
Nie działa mi klawiatura to znaczy , nie działa mi w cs'ie.... żaden przycisk - z tego co się orientuje padły mi ustawienia ... Chciałbym abyście podali standardowe ustawienia , bo ja nie mam pojecia jak to ustawić...
Problemy z CS 1.6
Jaka klawiatura do 90 zł ?
Popsuła mi się klawiatura, teraz akturalnie jestem na takiej starej z samsunga :) A więc trzeba pomyśleć o nowej, jaką polecacie klaiwature do 90 zł ? PS:klaiwatura A4TECH X7-G800MU G800 odpada ! ! !
Pytania z odpowiedzią
Co to za klawiatura?
Co to za klawiatura na obrazku? http://iv.pl/images/26552081426218641069.jpg ---------- Post dodany 21-04-2010 o godzinie 16:55 ---------- wie ktoś?
Pytania z odpowiedzią
klawiatura
na jakiej klawiaturze graja najlepsi gracze?widzialem ja na zdjeciach ale nigdzie nie moge jej znalezc
OffTopic - Counter Strike
klawiatura
podczas gry w cs po pewnym czasie blokuje mi się klawiaura, nie mogę nic napisać a postać cały czas idzie do przodu albo w bok ;/ aby znowu klawiatura działała muszę się wylogować z konta i powrotem zalogować
Problemy z CS 1.6
Która klawiatura??
Mam problem zamierzam kupić klawiature i nie wiem na jaką się zdecydować W grę wchodzą tylko dwie: Razer Tarantula i Razer Lycosa Pomóżcie w tym arcytrudnym wyborze:p
Archiwum forum Hardware
Klawiatura
Czy moglibyście mi polecić jakąś dobra fajną klawiaturkę, ale od raz mówię że mam mało miejsca i zależy mi żeby był możliwie jak najmniejszy rozmiar, np. bez klawiszy num lock bądź jakaś bardzo dobrze upakowana(mała) np. http://www.apollo.pl/pictures/towary/twid_34870.jpg Aha a co...
Problemy z CS 1.6
Klawiatura
Zamierzam sobie kupic klawiature i mam problem bo nie wiem co wybrac. Jaka mi proponujecie zeby byla wygodna i sprawowala sie przy grze w cs'a. Oczywiscie zeby jej cena nie byla jakas kosmiczna. tak max do 60 zeta. ( nie liczac kosztow przesylki ) dodam ze z allegro bede kupowal bo taniej :P
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz