Popularne odwołania do tej strony: biały wyświetlacz nokia 5220, bagaimana cara memperbaiki nokia layar putih, cara memperbaiki audio notebook yang rusak, nokia5130 non si accende, nokia 5220 soft download, biały ekran-okia 5610, gry na telefon za darmo nokia express music, soft java nokia 5130, jak rozłożyć nokie 5610 xpressmusic, fix nokia 5610, nokia 5130c-2 biały wyświetlacz, nokia 5130 xpressmusic weißer bildschirm, nokia express music 5220 problemy nie chce sie właczyc, nokia 5130 nie chce sie wlaczyc biały ekran, nokia 5220 nie włącza sie biały ekran, program do otwierania mp3 na telefonie nokia 5130 xpressmusic, jak naprawic soft w nokii 5800, jak rozebrać nokię 5610, jak naprawić telefon nokia 5130 biąły ekran, nokia ekspres music tapeta
Mam nokie 5610 XPRESS MUSIC i nie działa, dokładnie nie wiem co się zepsuło . Otóż problem polega na tym że jak wpisuje pin i wyświetla się jest logo noki do tego momentu jest wszystko ok i później robi się biały ekran i zaraz znika i jest czarno kilka razy próbowałem wcisnąć
numery i wyświetliły się ale po chwili znikły i wyłączył się telefon . Próbowałem także podłączyć go pod USB ale komputer nic nie wykrywa . Jeśli ktoś wie co jest nie tak z tym i wie jak to naprawić to z góry dziękuje
Według mnie soft w telefonie masz uszkodzony albo cos na płytce telefonu uszkodziłeś moze też gdziesz dostała sie woda idz do komisu tam ci pomoga jezeli soft to około 15-40zł a inne to nie wiem zalezy co zepsute
ZOMBIE MOD Server cs 1.6 steam+nonsteam "Zombie plague 4.3"
Nie ciągnie modeli z cstrike/models/player ............. dlaczego?, które pliki w amxx/configs dokładnie odpowiadają za to, jak ustawić ściąganie /models uprzejmie proszę o pomoc!! ???? jak skompilować zp_zclasses40.sma - szukałem...
Witam !!
Mam na sprzedaż 2 telefony nokia 6131 każdy ma jakąś wade !! w kolorach: czarno-srebrny, złoto-srebrny.
CZARNO-SREBRNY:
Ma nową obudowę i wszystko ładnie pięknie, włącza się lecz nie ma zasięgu w komisie powiedzieli mi że to wina modułu który jest razem z buzerem bo się rozłazi.
...
http://www.telix.pl/images/telefony/duze/nokia_5130-xpressmusic_3.jpg
Producent: Nokia
Model: 5130 XpressMusic
Pasmo: 850/900/1800/1900
Czas gotowosci: 288 h
Czas rozmów: 6.00 h
Wymiary WxSxG: 107.5x46.7x14.8 mm
witam mam do sprzedania nokie n80 stan idealny. Dałem za niego wczesneij 700 rok temu plus simlock. Za telefon chcialbym góra 300 wiec cena do uzgodnienia. Telefon w idealnym stanie wszystko sprawnei chodzi nigdy nie mialem z nim problemu moge dodac karte 128mb lub 1gb w zaleznosci od dogadania...
Witam. Wiem, że wielu ma problem z naprawieniem aktywacji email w Webspell'u
Jest to prosta czynność, która zaoszczędzi wam czasu przy aktywacji kont poprzez Penel Administracyjny.
1.Wchodzimy w "Panel Administracyjny" naszej strony
2.Przechodzimy do "Szablon strony"-->"Ustawienia "
...
Na pewno zdarzyło Ci się kiedyś, że po włożeniu płyty do napędu, nie uruchomiła się automatycznie. Musisz ją otwierać ręcznie. Pora temu zaradzić. W tej poradzie napiszę jak naprawić autoodtwarzanie w systemie Windows XP.
1. Otwieramy Notatnik:
można to zrobić klikając prawym przyciskiem myszy...
http://i.komorkomaniak.pl/2008/08/nokia-5310.jpg
Co sądzicie o tym telefoniku? Widziałem go w rl wizualnie przyznam, że zrobił na mnie wrażenie ale nie wtapiałem się bardziej w jego wady/zalety więc proszę was o opinie dotyczące w/w telefonu.
PS. Może jakieś alternatywy? (Tylko SE i Nokie)
Czesc mam zamiar kupic jakis telefon spodobal mi sie Nokia 5220 ale po co kupowac na marne wiec prosze o pomoc i wasze opinie jak glosnik czy nawet nawet aparat czy fajne guziki itp.Moze polecacie za tom samo cene jakis inny ?:russian_roulette:
Jeżeli masz procesor AMD x2 (dwurdzeniowy), i gra chodzi Ci jakbyś miał spithaka to ten temat jest dla Ciebie. Jeżeli masz inny procesor to po prostu wyłącz speedhacka i już ;p
1. Ściągamy AMD Dual-CoreOptimizer
2. Po ściągnięciu zainstaluj (w dowolne miejsce, np. w program files)
3....
Często się zdarza że w ranku są tylko 2 osoby, albo w ogóle nie działa. Pytanie jak go naprawić? Otóż w tym temacie wszystko wyjaśnię. Zakładam że AMXX już macie na serwerze, tak więc let's go!
---
1. Otwórz swój plugins.ini oraz usuń ; przed statsx.amxx, ma to wyglądać tak (kliknij aby...
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u