Mam problem mianowicie. Dostalem we Wiedniu(austria) telefon (nokia C5) od operatora Orange(one) i probowalem sciagnac z niego sim locka lecz z marnym skutkiem, probowalem przec Nokia free calculator ale nic. Proszę o Pomoc!!!
|
|
Mam problem mianowicie. Dostalem we Wiedniu(austria) telefon (nokia C5) od operatora Orange(one) i probowalem sciagnac z niego sim locka lecz z marnym skutkiem, probowalem przec Nokia free calculator ale nic. Proszę o Pomoc!!!
takimi programikami to raczej nie ściągniesz w dodatku jak teraz już się nim bawiłem w serwisie nawet mogą Ci powiedzieć, że mogą to zrobić ale istnieje ryzyko, że telefon już nie wstanie. W takim wypadku będziesz musiał kupić turbosima.
aha, pytalem sie w serwisie i salonie i powiedzieli ze sciagna ale za 135 zł. chcialbym to zrobic "kodem" jakbys mogl mi cos doradzic
Poczekaj do stycznia, ceny spadną o połowę. Mam serwis gsm w UK, urządzenia które usuwają simloki a dokładniej ich producenci już aktualizują opcje usuwanie simlock z platformy SL3 - na takiej jest twoja nokia. I Ps nie baw się żadnymi kalkulatorami itp bo jak zablokujesz liczniki w telefonie to będziesz miał spory problem
To gdzie Ty pytałeś ? Ja nie dawno zdjąłem simlock za 30zł z BB5. Tyle, że małe miast - Tarnów. W większych może być faktycznie drożej, ale aż tyle...
dobra dzieki ;) ja z KrK jestem i kosztuje z 135 zl a w styczniu ma kosztowac okolo 90-110 zl :o
---------- Post dodany 09-02-2011 o godzinie 20:42 ----------
witajcie w serwisie kosztuje nie 135 zl lecz 150 :O
Witam. Nie wiem czy dobrze umieszczam tego posta.
Otóż mam pytanie : czy istnieje taka mozliwosc ze zablokowana karta sim moze zablokowac mi telefon?
Przypuszczam ze musiala ta karta zostac zablokowana albo co. Znalazlem karte i ot tak z ciekawosci wlozylem ja do swojego aparatu. Po czym nagle stwierdzilem ze na wyswietlaczu telefonu w miejscu gdzie jest zasieg- zamiast niego pojawil sie niebieski tak jakby "policyjny kogut". Zdebialem i przyznam ze sie wystraszylem. Moze ktos podpowie mi cos w tej kwesti. Co to jest?
dzieki wielkie
| « navigacja -auto mapa europy prosze o pomoc | Darmowe doładowania » |