Dostałem SMS-a że za 10 dni strace mozliwosc wysylanie smsów i dzwonienia i żebym uzupełnił konto. po co mam uzupełniać konto jak mam jeszcze 22 złote ? i co sie stanie jeśli go nie uzupełnie ? i czy można doładowac za 1zł ? jestem w heyah
|
|
Dostałem SMS-a że za 10 dni strace mozliwosc wysylanie smsów i dzwonienia i żebym uzupełnił konto. po co mam uzupełniać konto jak mam jeszcze 22 złote ? i co sie stanie jeśli go nie uzupełnie ? i czy można doładowac za 1zł ? jestem w heyah
nie ważne czy masz środki na koncie czy nie, doładowanie za daną kwotę przedłuża okres ważności na rozmowy wychodzące i przychodzące o dany czas - więc musisz doładowywać by utrzymać możliwość dzwonienia
tutaj masz: Doładowanie Heyah
Najlepiej w play, nie ważne jaką kwotą doładujesz - ważność przedłuża się o rok.Doładowania konta kuponem za 20 PLN - przedłużasz ważność konta o 1 miesiąc. Doładowanie konta telefonu kuponem za 50 PLN - przedłużasz ważność konta o 3 miesiące. Gdy doładujesz więcej kuponów naraz - przedłużysz ważność konta o tyle miesięcy, ile w sumie dają Ci pojedyncze kupony.

| « nokia x6 problem z garminem | Przesyłanie pieniędzy z komórki na komórke » |