Na serverze typu ohs potrzeba map dobrze zrobinionych, takich na których naprawdę szkolimy swoje umiejętnośći, większość tych funmap jest w mappacku esla, mapy które są akutalnie na serverze (nie wszystkie) to bieganie dla głupich, jak już wykorzystamy te które są najlepsze na serverze i wybierzmy coś nowego to połowa servera wychodzi.
Tutaj podaje mapki sprawdzone, uwielbiane przez wszystkich, większość jak juz mówiłem z mappacku funmap esla, a w dodatku nie ma ich na żadnym innym serverze ohs! (nie wszystkie naturalnie) Cały mappack jestem w stanie spakować i wrzućić na jakiś hosting, jeśli ktoś chce zobaczyć mapy bliżej również moge wrzucić screeny
glock:
1) glock_tok
3) aim_glocker
usp:
1) aim_map_usp
2) aim_map_usp2
deagle:
1) doh_deagle
2) vb_aim_deagle
3) cs_deagle5
mp5
1) aim_map_mp5
2) aim_mp5_reflex
ak47:
1) ak-47_map
2) ak_fun
awp
1) awp_india
2) aim_awp
aim_mapy
1) aim_map
2) aim_map_hlo
reszta
-fy_iceworld2k
-fy_snow
-fy_pool_day
-fy_dustworld
-face_a_face
-aim_famas_x
-1hp
-co wg mnie jest ciekawą innowacją i powinno zostać? Mapki 3d_aim, ponieważ przyzwyczajamy się
strzelać na mapach na których przyjdzie grać po treningu, także to na +
-Resztę map proponuje wyrzucić z servera gdyż są nie grywalne tak naprawdę.
-Z takim mappackiem możecie zrobić server który naprawdę uczy grać, ćwiczyć aim, refleks, movement oraz recoil, był kiedyś server z bardzo podobnym mapackiem wiecznie zapełniony i chwalony przez wszystkich topowych graczy esla.
Co sądzicie jeszcze aby zamiast vote, mape wybierała osoba z największą ilością fragów?