Co do tego HP to podobno mialo byc 10 za dupala, 5 za kill, a na serwie 5 hp za zabicie ogolnie. Zrobcie cos z tym. ZAakladam nowy temat bo Janek mi zamknal tamten i nie moglem sie wyzalic ;)
|
|
Co do tego HP to podobno mialo byc 10 za dupala, 5 za kill, a na serwie 5 hp za zabicie ogolnie. Zrobcie cos z tym. ZAakladam nowy temat bo Janek mi zamknal tamten i nie moglem sie wyzalic ;)
no właśnie dobrze, że ten temat poruszyłeś szanowny kolego forumowy bo też taki problem zauważyłem. Pozdrawiam
i tak to malo daje ;P. Max mialem 140hp -.^ i padlem na jeden strzal i tak :P
Bo to gówniany pomysł :E co komu daje 10hapa, napiszcie do bakulowego i naprawi :)
Nie wiem czy to będzie Offtopic/spam czy co tam jeszcze można, ale na serio muszą HP wykraczać poza 100HP? Przecież to trochę bezsensowne. Walne z AWP i jeszcze nie zabije. Możliwe, że miało to tak być, ale nie lepiej powiększyć powiedzmy o 5hp i tylko "zranionym" dodawać?
ja to w ogóle bym zostawił tak jak normalnie jest! napieralasz to zabijasz!! jak d iraku pojedziesz i cię ustrzeli jakiś arab to też będziesz płakał przeb bogiem, że mało hp miałeś?? A tak na poważnie to dodawanie hp jest o dupe rozbic. Lepiej zostawic normalnie i grac a nie wymyslac jakies farmazony.
ja na więcej niż 5HP nie pozwolę - bo to za bardzo w kierunku 4fun idzie. albo tak jak jest albo wcale.
to wybierzmy 'wcale'.
5 hp? Po co to. Jak masz zginąć to zginiesz, ale przecież za chwilę będzie respawn :]
no wlasciwie po co to jak dostaniesz heada to i tak zginiesz i tak a to co rafi powiedzial to tak mozna zrobic bo to troche bez sensu ponad 100hp miec

mi sie podobało :))
zrobiłem staty 100/40 , a to oznacza że się da z tym fajnie grać ;)
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Ostatnio edytowane przez JaneK~ ; 16-06-2009 o 22:02

Sialalala, sialalalala ten plugin mi nie działa.
Został już szczęśliwie wycofany czy jakaś usterka?
Janek nie chcemy oglądać Twoich statów :>
wycofać to!
Wycofano, bo widzę, że nie da się z tym dojść do ładu.
| « Dodaje HP za fraga? | Alltalk » |