Racja, cbble mi też brakuje:) Ale nie liczmy na jakieś cuda bo i tak mamy jedną mapę dodatkową od administracji która poszła nam na przysłowiową rękę...;]
|
|
Racja, cbble mi też brakuje:) Ale nie liczmy na jakieś cuda bo i tak mamy jedną mapę dodatkową od administracji która poszła nam na przysłowiową rękę...;]
cycu dodaj jeszcze de_cbble - de_cpl_mil na pewno ludzi nie zabraknie na serwie jak dodasz te mapy :)
Może na razie wystarczy, niech się tuscan sprawdzi:P
Też mi cabble brakuje
BTW "Racja, cbble mi też brakuje:) Ale nie liczmy na jakieś cuda bo i tak mamy jedną mapę dodatkową od administracji która poszła nam na przysłowiową rękę...;]"
Administracja poszła nam na ręke bo ja wiem.... robią tak by ludzie grali a czy to jakis wysilek czy niewiadomo jaka przysluga ze do mc dodaja tuscana jako że o niego już tyle osób się domagało....
Ostatnio edytowane przez malukaz ; 26-09-2010 o 15:59
Tuscan Moim Zdaniem się sparwdza dużo ludzi tak czy siak i Wiele nowych twarzych.
CPL jest to też bardzo dobra mapa myśle że też by się przydała do CBBLE Jestem Na NIE Ponieważ że jest to mapa troche 1 STrona CHyba że dobrze wyrównane team
Po jakiego grzyba jeszcze mill ? Jest tuscana i styka. Co do cbble tez bym sobie pogral ale jest zawsze opcja vote!
Zostaw juz jak jest, zreszta juz widze jak przez pare tyg/miesiecy ludzie bede grali tuscane, a pozniej beda chcieli vota na cos innego zawsze tak bylo i bedzie!

Tuscan rządzi, w przyszłości jak będzie cbble to już w ogóle zajefajnie.![]()
jak dla mnie to zdecydowanie bardziej cpl_mill, bo tuskan mi jakoś nie siedzi :P Ale jest to prawdą ,że wiele osób o niego prosi i powinien być tutaj wysłuchany głos ludu.
Najlepiej zrobić sondę, jakie mamy chcesz w MC i żeby każdy mógł wybrać max 2 ulubione.
| « MapCykl Nocny | Ilość AWP » |