strasznie się stara jak jest na drugiej stronie mapy niż miejsce podłożenia paki, nie rozumiem twojego pojmowania słowa STARANIE - widzę że mamy odmienne poglądy w pojmowaniu nawet znaczenia słów w języku polskim - pisałem nie bazujcie na przykładach bo to wam nie wychodzi !
- po co na FFA 3 fragi za podłożenie paki / za rozbrojenie paki . a co z obroną hostów z uwolnieniem hostów ?
- co z humorem admina obserwującego ostatniego gracza ? z podejściem jego do danego gracza ? z tak zwanym subiektywizmem o którym pisałem
czy mam znowu czekać na garść przykładów które opisują sytuację na nie dla pluginu ?
nie chodzi mi o przykłady które są na tak a o IDEĘ ! która ma służyć szeroko pojmowanemu słowu OGAR, które jest tak przez wszystkich wszechstronnie używane
tego typu plugin czy też włączenie FF na ON mają na celu kształtowanie dobrej gry, dobrego myślenia w grze
przytaczanie przykładów i to zupełnie nie związanych z gra czy też z nazwą gracz :) jest takim właśnie muczeniem które TY przypisałeś mojej osobie
pisałem już że plugin nie do przyjęcia pozostawiając sobie DURNE komentarze dla siebie , wy natomiast nie oszczędzanie się w myśleniu co jest efektem moich wypocin, bardzo skromnych
zamknijcie temat, nie rozumiecie sensu takiego pluginu, a to co kto myśli jak gra jest kwestią zupełnie nie związaną a tym tematem !!!
pozdro zed