UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: plugin - kill

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25
  1. #21 Odp: plugin - kill 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez Offca Zobacz posta
    Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to ten plugin jest bezsensu: dajmy na to, że jeżeli ktoś stara się wziąć paczuszkę, która leży na drugim końcu mapy i ją podłożyć, ale braknie mu czasu to jednak nie należy mu się slay, a z pluginem by go dostał. Sądzę więc, że wystaczy tylko admin :)
    strasznie się stara jak jest na drugiej stronie mapy niż miejsce podłożenia paki, nie rozumiem twojego pojmowania słowa STARANIE - widzę że mamy odmienne poglądy w pojmowaniu nawet znaczenia słów w języku polskim - pisałem nie bazujcie na przykładach bo to wam nie wychodzi !

- po co na FFA 3 fragi za podłożenie paki / za rozbrojenie paki . a co z obroną hostów z uwolnieniem hostów ?
    - co z humorem admina obserwującego ostatniego gracza ? z podejściem jego do danego gracza ? z tak zwanym subiektywizmem o którym pisałem

czy mam znowu czekać na garść przykładów które opisują sytuację na nie dla pluginu ?

nie chodzi mi o przykłady które są na tak a o IDEĘ ! która ma służyć szeroko pojmowanemu słowu OGAR, które jest tak przez wszystkich wszechstronnie używane
    tego typu plugin czy też włączenie FF na ON mają na celu kształtowanie dobrej gry, dobrego myślenia w grze
    przytaczanie przykładów i to zupełnie nie związanych z gra czy też z nazwą gracz :) jest takim właśnie muczeniem które TY przypisałeś mojej osobie
    pisałem już że plugin nie do przyjęcia pozostawiając sobie DURNE komentarze dla siebie , wy natomiast nie oszczędzanie się w myśleniu co jest efektem moich wypocin, bardzo skromnych
    zamknijcie temat, nie rozumiecie sensu takiego pluginu, a to co kto myśli jak gra jest kwestią zupełnie nie związaną a tym tematem !!!

pozdro zed
    Odpowiedz z cytatem  

2. #22 Odp: plugin - kill 
    Moderator Awatar ~VI~
    Rozumiemy o co Ci chodzi, ale widzimy w tym tylko zbędną pierdołę, kolokwialnie rzecz ujmując. Serwer HashJama FFA i gracze przesiadujący na nim całe dnie, mają tyle z ogarem wspólnego co ja z baletem- zapewniam, że nie za wiele, więc nie widzę sensu wprowadzania jakiegokolwiek motywatora na siłę... ponadto, to, że ten plugin jest mega, super i w ogóle czemu go jeszcze nie wrzuciliśmy, to tylko i wyłącznie Twoje zdanie, a to głos większości graczy tu się liczy, a jakoś nikt się tu nie wypowiedział poza Tobą.
    Pozdrawiam i chill out, to tylko gra.
    http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic119672_3.gif
    HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
    Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku
    Odpowiedz z cytatem  

3. #23 Odp: plugin - kill 
    Starsza lamka
    tylko o ile temat otwarty należy sobie animozje w jakiejkolwiek formie darować :) !

najlepiej zamknąć i zapomnieć :]
    Odpowiedz z cytatem  

4. #24 Odp: plugin - kill 
    Starsza lamka Awatar aba3
    na frag arenach to jest, tp ffa 4fun i nie ma problemow z tym
    ja jestem za
    Odpowiedz z cytatem  

5. #25 Odp: plugin - kill 
    Starsza lamka
    fajna refleksja mnie naszła :P
    otóż drodzy gracze zauważyłem iż admini ponaglają graczy na serwerze wiadomościami typu:
    - hosty
    - paka/do paki
    - blebleble :)

świadomość takiego pluginu wymusza działanie na zawodnikach :P, perspektywa śmierci :P skłania ku działaniu
    a tego typu teksty są niczym innym jak podpowiedziami, bo, pozwolę sobie powtórzyć, BO !, przegrana/wygrana przez czas jest ELEMENTEM TAKTYKI ! zatem eliminuje się pewną możliwość wygranej poprzez zaplanowane działanie odpowiedniej strony .....

sux !!!

pozdro mastah
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2