Moglibyscie wprowadzic jakies zmiany w pamcycle na tym serverzez albo wgrac jakies inne map typu cpl_mill czy cos, de_blue bo od kiedy tam gra to tylko na 3 mapach bylem,a ze 3 h juz tam siedze
|
|
Moglibyscie wprowadzic jakies zmiany w pamcycle na tym serverzez albo wgrac jakies inne map typu cpl_mill czy cos, de_blue bo od kiedy tam gra to tylko na 3 mapach bylem,a ze 3 h juz tam siedze

Na ten temat bakul też się wypowiadał, i z tego co pamiętam to ma być jakieś 5 map i nie przewiduje nic więcej :)
edit - wypowiedź.
Obecnie na serwerze są 4 mapy (dd2, nuke, inf i train) i nie ma za bardzo w czym przebierać. Wątpie w to, żeby na DM było więcej map niż te, co podałem.
p.s. Nie można o wszystko pytać w jednym temacie? Bo zaczęło się tak robić, że co nowa propozycja to nowy temat.
Ostatnio edytowane przez FLoo ; 22-03-2009 o 17:51
Ale rzeczywiście przydałyby się mapy de_tuscan cpl_mill de_dust
A co za różnica gdzie się gra :E i tak biegasz jak głupi po tej mapie, próbując tylko trafić banię :) Ja nawet nie zwracam uwagi gdzie na mapie jestem, nie mówiąc już co to za mapa :)
mapy będą postawowe. ogólnie plan jest taki: DM - 4-5 map i strzelanie - jak najmniej ingerencji. 4FUN - w chuj map z dupy TP - podstaowe mapy (więcej niż na DM, czyli ok. 10 map)
Czyli na DM mamy obecnie 3 mapy. Jak serwer się rozkręci to dodam ze dwie, które będą nadawały się na DeathMatch.
DM wymiata ; D a co do map to jak na moje jest ok :)
Jeśli chcecie jakieś mapy na serwer, to ode mnie ze standardów będą takie:
- de_cbble
- de_aztec
- de_dust
Reszta map według mnie odpada, tym bardziej niestandardowe.
cs_italy moge jeszcze zaproponowac, wiele razy gralem na niej DM i fajnie sie gra

Popieram propozycję ~bakula. Fajne mapki.:)
Nie jestem za cs_italy.
Tylko nie de_train. Ta mapka jest tragiczna.
Dlaczego? Do DM jest bardzo dobra.
Jak dla mnie serwer bomba i nie trzeba niczego zmieniać. Pozdro ;)
A co myślicie o dodanie de_cbble, de_aztec i może cs_office?
office - za mało przestrzeni, broń boże aztec :) cbble - git.
ja uwazam ze najlepsze mc to
inferno,train,nuke,dd2,cbble - reszta sie kryje jak na profesjonalny dm przystalo
aztec fps leca nieraz, a office....(nie komentuje) tzn. DM+cs_xxx=zuo ;P
Ostatnio edytowane przez skilluje skilla ; 25-03-2009 o 17:44
de_cbble gitara, de_aztec może być, ale cs_office nieee.
| « hltv dm - pytanie | Spawn protector » |