siemka powiedzice mi jak mam do tego cs zainstalowac amxx albo amx Counter-Strike Digital Zone V28 bo ten cs ma juz w sobie boty a jak doam amx to podmienia mi libsti.gam i wtedy jak uruchamiam gre to sie wylacza
|
|
siemka powiedzice mi jak mam do tego cs zainstalowac amxx albo amx Counter-Strike Digital Zone V28 bo ten cs ma juz w sobie boty a jak doam amx to podmienia mi libsti.gam i wtedy jak uruchamiam gre to sie wylacza
ale Ty pierdolisz, instalujesz tak jak wszędzie.
no co ty
nie dzial jak wrzuce folder addons do cstrike i podmieni libst.gam to wtedy uruchamia sie cs biore new game albo uruchamiam serwer hlds i wylacza sie gra
Zawsze musi podmienić liblist.gam nawet w normalnym cssie bo inaczej amx nie będzie działał i jak mówił seba co ty pierdolisz!
no nie pierdole mowie powaznie wiem ze musi podmienic sam jestem zdziwiony ale tak jest
o to chodzi ze nic nie pisze ze jak wejde na new game to odrazu gra sie wylacza jak dodam amxx
To go nie dodaj ? :roll: :lol: :lol:Zamieszczone przez damiann1990
Masz nie prawidłową scieżke do pliku w liblist.gam lub podmienia Ci się plik z folderu cstrike/dlls/mp.dll jak dobrze pamiętam. Nie podmieniaj tego pliku czy jakoś tak :roll:![]()
ehhe jak go nie dodam to nie bedzie dzialal amxx a ja tylko dodaje addons i libstigam.
1. Jak dodam same addons nie bedzie dzialal amxx,
2. Jak dodam addons i libstig.gam to nic nie dziala ani nie ma botow ani amxx czyli jak wchodze w New Game to mi sie gra wylacza a jak przywroce spowrotem libstig.gam z cs to mi normalnie cs juz dziala
[ Dodano: Wto 05 Lut, 2008 ]
ej no dawajcie odpowiedzi jeszcze temat nie jest zamkniety
[ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 ]
potrzebuje jeszcze pomocy
[ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 ]
ej graczy czy odwiedza ktoste forrum wogule i mi pomorze czy nic z tego
| « Problem z logami serwera - psychostaty nie działają :/ | Neo + livebox = server cs-a steam ... » |