Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Czy mam dobrze skonfigurowany server.cfg?:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: server.cfg cs 1.6, server.cfg cs, serwer.cfg cs 1.6, jak skonfigurowac serwer cs, jak skonfigurować serwer cs, descargar la mejor server.cfg, cfg para principiantes cs 1.6, jak dobrze skonfigurowac serwer cs, server.cfg cs download, cfg para jugar en terra, cstrike server.cfg, server.cfg para servidor counter strike, serwer konfiguracja, jak z skonfigurować serwer cs 1.6, jak skonfigurowac nowy serwer w cs, jak najlepiej skonfigurowac server cs, konfiguracja servera cs, serwer cfg cs 1.6, server cfg server cs 1.6, la mejor web para mi server de cs, la mejor server.cfg, jak dobrze skonfigurować serwer cs, cs serwer config, server cfg para configurar mi server cs, skonfigurowany server.cfg

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6707
Narzędzia wątku

Czy mam dobrze skonfigurowany server.cfg?

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Czy mam dobrze skonfigurowany server.cfg?
Jak powinien wyglądać konfig na sparingi i rozgrywki?

Cytat:
hostname "Army of Hardcore @pukawka.pl"
sv_contact "tajfun92@gmail.com"
sv_region "3"
rcon_password "********"
sv_password "****"
log "on"
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "25"
mp_autokick "0"
mp_autoteambalance "0"
mp_c4timer "30"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "1"
freezetime "0"
mp_friendlyfire "1"
mp_limitteams "0"
mp_hostagepenalty "0"
mp_roundtime "2"
mp_tkpunish "0"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "1"
decalfrequecy "120"
sv_lan "1"
secure "0"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_proxies "0"
sv_allowupload "0"
sv_download "1"
sv_voiceenable "1"
sv_minrate "4000"
sv_maxrate "8000"

Dziękuję z góry za pomoc pozdrawiam.

[ Dodano: Wto 05 Lut, 2008 ]
Już się wszystkiego dowiedziałem!
Szkoda, że nie od ludzi z tego forum

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dobrze wybrałem?
Witam. Zakupiłem dwa tygodnie temu Kawasaki Ninja 250R. Kolor: Zielony Silnik: 4-suwowy rzędowy 2-cylindrowy Pojemność: 249 cm3 Moc: 22,2 kW (30 KM) Zbiornik paliwa: 17,5 l Masa netto: 152 kg Cena: 19,000zł Oczywiście nie nażekam... Ja zakupilem go za 14,500zł..
Motory
Jak się dobrze uczyc? ? ?
Witam.Zadaje wam prostę lub trudne pytanie,jak się Najlepiej uczyc?,znacie jakieś dobre sposoby,aby lepiej wszystko wchodziło do głowy?.Słyszałem,że na to najlepsze są narkotyki,ale narkotyków nie używam więc proszę o realne wypowiedzenia :)
Pytania z odpowiedzią
[RS] Happysad - mów mi dobrze
Happysad - mów mi dobrze http://www.mystic.pl/upload/Image/happysad%20mow_mi_dobrze%20okladka.jpg format - FLAC Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. pass: hondi
Muzyka, mp3 rock i metal
*Fast Download -> Cloud not Connect to the server. A JEST DOBRZE x_O !
Witam ! Ja mam ten sam problem, lecz u pana sie wyjasnilo poniewaz mial cos takiego http://www.silverdragons.hekko.pl/serwer/cstrike/ a trzeba bylo miec
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Steam & Non Steam] No entry to the server - users.ini jest dobrze skonfigurowane.
Wiec gdy wchodzę na swój serwer pisze "Kicked :"You have no entry to the server..." Users.ini: "mój nick" "moje hasło" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Zanim wejde na serwer wpisuje setinfo _pw "moje haslo" Miałem tak samo, identycznie na serwerze przed jego reinstalem, i działało. Niewiem jak temu...
Problemy z CS 1.6
Potrzebny skonfigurowany hldstart lub osoba do skonfigurowania!
witam posiada ktoś już skonfigurowany panel hldstart? tylko wkleić na serwer i gotowe passy do admina itp? ponieważ ja nie za bardzo wiem jak go skonfigurować męczę sie i męczę. nikt?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Serwer My Fantasy Online [FFA] (non steam) - skonfigurowany po up-date!
Serwer został skonfigurowany po up-date, można na nim spokojnie grać, ale jest jeden minus, mogą na nim grać tylko, podkreślam TYLKO gracze non steam, więc jeśli chcesz grać na serwerze i masz steama musisz sobie zainstalować ns. IP: 91.204.163.70:27010 Rodzaj rozgrywki: Free For All Sloty: 15...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
+dj (dobrze ogarniam awp)
Nick: +dj wiek: 17 staż: 2 lata + steam: posiadam mikrofon: brak , ale ts mam więc mogę tylko słuchać :| często lubię grać z awp i dobrze mi to wychodzi :) Szukam klanu spełniającego poniższe warunki:
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Moj SERWER 24/7 fajnie skonfigurowany WBIJAC
mam do zaoferowania fajny serwer gra na nim cale osiedle ale prawie zawsze jest pusty prosze wbijac i rozsylac kolegom 91.199.22.33:27189 pw lukow
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
było dobrze
Siemka, Mialem już wszystko dobrze.. ładnie sobie grałem a tu znowu zaczeło mnie wywalać z serwa po rozpoczęciu rundy do robic?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz