Popularne odwołania do tej strony: cs serwery z ochroną antycheat, hlds anti cheat non-steam, anticheat for non steam cs 1.6, serwery do cs 1.6 bez anty-cheata, serwery bez antycheata
Poszukuję systemu typu anty-cheat na server CS:1.6 Non-Steam, który nie wymaga instalacji na komputerze gracza?
Jeśli tak, to proszę o podanie nazwy.
Z góry dziękuje . Pozdrawiam.
Tak, są takie antycheaty. A są to m.in. HLGuard i Hack Hunter. Jeśli takie coś koniecznie chcesz - instaluj, ale HLGuard cholernie żre serwer i w zasadzie jest to dziurawa ochrona, bo nadal istnieją skrypty w postaci proof działające na HLG. Co do Hack Huntera, nie pożera aż tak bardzo serwera, ale jest także mało skuteczny. Antycheaty rozbite na program u gracza i plugin po stronie serwera są dużo lepsze, jeśli chodzi o skuteczność (program antycheaterski u gracza na kompie blokuje uruchomienie cheata, a antycheat tylko na serwer sprawdza jego zachowania podczas gry i na bazie swoich algorytmów weryfikuje, czy gracz nie postąpił wbrew niemu. Jeśli postąpił i to kilkanaście razy, antycheat wyrzuca lub banuje go z serwera) i tak na serio, jeśli NAPRAWDĘ chcesz jakiś antycheat działający TYLKO po stronie serwera to odradzam te wymienione na początku. Możesz skorzystać z pluginu nagrywającego demka "dobrym" graczom i kickującym/banującym ich pod nieobecność admina.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 11-07-2009 o 14:18.
Odp: Czy istnieje system typu anty-cheat na serwer Non-Steam bez instalacji na komputerze gracza?
Witam, jestem adminem pewnego serwera i chcial bym wiedziec czy istnieje taki czit ktory przy robieni screenow jakos wyczyszcza np wh i jest czysty ekran,
chyba wiecie oco mi chodzi ? jestem Adminem serwera protokolow NS/S i widze ze koles ma haxy ale na forum daje czyste ss-y ... CO jest!!!!...
Szukam pluginu, który tworzy tzw. iluzję/ducha którego widzą tylko Wall Hacki. Wiem, że jest gdzieś na froum, ale szukałem go pół godziny, a nie znam nazwy ;/ Prosze o pomoc.
Witam, mam jeszcze jedno pytanie. Jak dodać jakiś antycheat czy coś takiego aby mi pokazywało kto może mieć haxy lub coś takiego.. Bardzo proszę o pomoc.
Witam.
Chcę stworzyć serwer cs-a
Steam oraz non steam na komputerze .
Jak to zrobić ?
Chodzi o to by na mój serwer wbijali steam i non steam .
Aktualnie posiadam non steam.
Z tego linku korzystałem...
Czy istnieje jakiś, anty-cheat do servera counter strike source? działający pod pluginem mani admin plugin lub nie potrzebujacy ingernecji zadnych innych pluginow:(? typu SourceMod,mati event script itp.??
Bardzo potrzebny mi taki anty-cheat gdyż :( przez nas server przewija się dużo haxów i...
Witam czy sprzęcik:
Płyta Główna: Asrock Dual AliveSata2
Procesor: 64 x dual 3800+
Karta Graficzna: GeForce 8600 512MB
Pamięć RAM: 4 GB
uciągnie gierki typu Crysis, PES, ProEvo etc. ? (Gierki na czasie, nie wiem jak to nazwać :D)
I czy do tej płyty można dołożyć ramy, lepszą grafę i...
mam problem instaluje sobie antycheata wszystko dobrze tylko kiedy wlacze go i troche poczekam wykrywa mi trojana w folderze co zrobic.
Na dodatek kiedy dam mu kwarantanne nie chodza mi servery :neutral: Co zrobic napiszcie
Siemka.
Chodzi mi o to, czy jest może jakiś plugin albo skrypt w podobie do HL Guarda, żeby tylko skanował i był niewidoczny dla graczów ? A i od razu bym prosił o linki (wiem leń zemnie -.-) bo już się naszukałem troszkę i mam dosyć ... :razz:
Z góry thx i pozdrawiam.
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u