Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu rank i top15 zmiany w tabeli:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak wlaczyc rank na serwerze, jak włączyć tabele rozmów w cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4317
Narzędzia wątku

rank i top15 zmiany w tabeli

miki2007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wiec tak mam serwer i chce byc 1 w top15 wiec otwieram plik csstats.dat (otwieram plik tym WinCSX) i zmieniam sobie wszytsko potem daje sav wychodze podmieniam .Wchodze na serwer wpisuje top15 i nic sie nie zmienilo ... :???: :???:

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

miki2007, a więc

pierw musisz wyłączyć serwer, podmienić plik, i go włączyć

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

miki2007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

aha

[ Dodano: Nie 24 Lut, 2008 ]
dziekiseba, dziala +pomogl

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
me hp rank top15..
witam szukałem o tematach jak to zrobic. ale zaden temat. nie dal mi odpowiedzi na pytanie.. otoz kupilem serwer na postrzelaj.pl chce zrobic to rank top 15 i takie tam.. szukalem juz po poradnikach na tym forum ale w kazdym bylo jakies ale.. to jest moje plugins.ini ; AMX Mod X plugins ...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Cos ala /rank @ /top15
Witajcie potrzebuje pluginu ktory bedzie na nvalut zapisywal na steam id czas ktory gracz gral na serwerze a potem ustalil /rank wedlug godzin kto najwiecej gral.
Pisanie pluginów AMXX
Jak usunac Top15/rank
Jak bezpowrotnie usunac top15 i rank by niemogl zaden admin wlaczyc...? Wie ktos?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
nie dziala rank, top15 , me , hp
Witam mam nie typowy problem bo ani w plugin.ini , ani w amx.cfg nie moge znaleźć tych komend żeby włączyć rank proszę o przrobienie mojego pliku amxx.cfg postawie gibon. plugin.ini: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any...
Problemy i konfiguracja AMXX
inny problem z /rank /top15 /rankstats /rank
Hello Mam problem z /rank /top15 /rankstats /rank jak juz wczescniej przeczytaliscie. Otóż gdy wpisuje /rank /top15 /rankstats lub /rank to pokazują mi sie kosmiczne liczby. to jest tak jak zabije z 10 osób to pokazuje ze zabiłem ok 110 osób. Czytałem na innych forach w innych tematach i nic...
Top15 rank itp
Siema mam plugin na ranki top15 itp ale jak sie wpisuje /top15 jest tylko 1 osoba i nikt wiecej a wszedlo kilka osob juz wszystkie fragi leca na ta 1 osobe. Tak przyokazji jak moge ustawic ze po restarcie servera jest mapa de dust 2 ? edit: jeszcze jedno mam kilka urywkow 10 sec pisenek w...
Top15, rank
Witam, mam problem z Top15 i rank, pokazuje mi tylko staty 2 sub próbowałem już coś zrobić, przeinstalowałem serwer i nadal jest taki błąd, proszę o pomoc.
/rank i /top15
W pierwszej kolejności prosze moderatorów o nie kasowanie tego tematu gdyż spędziłem na tym forum i nie tylko 2 dni i używałem funkcji szukaj i naprawde nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Były różne odpowiedzi na ten temat ale w nich chodziło o co innego niż o to o co chodzi mi :) No...
Amx Mod X
/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)
Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co bardzo mnie cieszy. Natomiast wielki problem mam...
Amx Mod X
Rank, top15 itp
Masz serwer i nie działa ci /rank, /top15 itp to oznacza, że nie masz modułu cstrike i csx. Chodzi w tym o to że to są "specjalistyczne" mody do CS-a (Amx Mod X jest ogólny do wielu gier np. do Day of Defeat, Team Fortress Classic). Możesz go pobrać tu http://www.amxmodx.org/downloads.php ....
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz