Popularne odwołania do tej strony: jak wgrac mape na serwer, jak wgrac mapy na serwer cs, jak wgrać mapy na serwer, jak wgrac mapy na server, jak wgrac mape na serwer cs, jak wgrać mape na serwer, jak dodac mapy na serwer cs 1.6, jak wgrywac mapy na serwer cs, jak wrzucic mapy na serwer, jak wgrac mapy na serwa, jak wrzucic mapy na serwer cs, jak wgrac mape na server, jak wgrywac mapy na serwer, jak dodać mapy na serwer cs 1.6, jak wgrac mapy na server cs, wgrywanie map na serwer, jak grać mapy na serwer, jak wrzucic mape na serwer, jak wgrać mapy na serwer cs, jak wgrać mapy na server, jak dodac mape na serwer cs 1.6, jak grać mapy na serwer cs, gdzie wrzucic mapy do cs, jak wgrywac mapki na serwer, a donde se descargan los mapas de un servidor de cs
Witam.
Od jakiegoś czasu mam dziwny problem z serwerem.
Jest vote na mape, wybór następnej i serwer jej nie zmienia. Zatrzymuje się w momencie wyświetlania statystyk.
Nie reaguje na żadne komendy tzn mam plugin do restartu serwera z poziomu amxx, nie działa.
Komenda amx_map nazwa mapy nie...
Witam, mam do was takie pytanie iż sciągnołem mapę i włożyłem ja do cstike\maps
następnie dodałem ją do counter-strike\mapcycle
potem do addons\confid\maps.ini
I nie stety nie ma jej na serwie do wyboru proszę o pomoc
Mam pytanko odnośnie do CS Source.
Czy dałoby radę podczas gry na boty gdy postawię sobie serwer 4fun tylko dla siebie by były dźwięki typu''monsterkill''???
Bo gdy próbowałem zainstalować takiego typu dźwięki to nie było folderu np. addons/amxmodx/plugins/
Z góry wielkie thx za pomoc.:)
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co gracze chcieliby na serwerze. Dokładnie chodzi mi o mod np. Zombie , Gaben itd..
Coś nowego nietypowego.
Wszelkie propozycje rozważe.
Coś namieszałem :/ zrypały mi sie dźwięki nie wiem jak to okre slic bawiłem sie w podmienianie i coś zrypałem :sad: :sad: Bardzo bym prosił o rehost dzwięków bo nie chce mi sie steama reinstalować :/
Witam ściągnąłem ostatnio confingi dotyczące CW ale nie wiem gdzie to wrzucić na serwer
A więc w folderze są takie pliki
- comandmenu.cfg
- tempdecal.wad
- comandmenu.txt
jak w temacie ;]
Ulimate KillStreak Advanced <- gdzie wrzucić, i co dopisywać?
Advanced AFK Manager v 1.5a
AFK KISS
High Ping Kicker
Knifes Only
Advanced Team Attack Control
Gore2
Random c4 timer
Jak ktoś pomoże, dam więcej. =PP
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u