Popularne odwołania do tej strony: gdzie znalezc pobieranie plikow w windowsie, telecharger des fichier de cs 1.6, jak skonfigurować internet żeby najlepiej ściągać filmy, program do ściągania z przeklej.pl, pobieranie plików bez limitu, hotfile łatwy hosting plikow szukaj, jak zrobic zeby pliki sie sciagaly na serwer, stronki do ściągania serwerów do cs, jak szukac filmow na rapidshare, jak przyśpieszyć śćionganie pliku, gdzie znalezc muzyke ktora sie sciaga w csie, gdzie szukac darmowej muzyki, co zrobic zeby szybko siagalo, czemu nie ściągają mi się pliki w cs, ściąganie z przeklej za darmo, sciaganie z przeklej.pl, jak zrobic żeby piosenka pobierała sie w dobrym formacie, jak zmienic, zeby pliki sciagaly sie w formacie mp3, cs 1.6 pobieranie plików z serwera, przeklej pl za darmo, cs 1.6 konfiguracja serwera hlds, darmowe sciaganie plikow z serwerow
witam. szukam plikow do edycji menu csa, a mianowicie gamemenu.res itd... ogolnie chodzi mi o szybkie laczenie sie z serwerem, chyba wiecie o co chodzi:peace:
I wkoncu po dlugim szukaniu po necie znalazlem latwy sposob do sciagania przez rapid`a bez limitow ! podam teraz co trzeba zrobic !
` Wchodzimy na strone Anonymouse.org
` Nastepnie wklejamy link z rapida do okienka i klikamy "surf anonymouse"
` Wyswietli sie strona z rapid`a naciskamy FREE i...
Mam problem, gdy chce wbić na obojętnie jakiego serwa na CS:S baaardzo długo ściąga mi mp3 mapy itp nawet jak już raz mi się ściągnęło i gdy np później będę chciał znowu wejść na ten sam serwer wszystkie mp3 mapy ściągają się od nowa i o trwa przez około pól godziny. (mam neta 10mb) Bardzo proszę...
Witam. Czy jest plugin lub sposob aby wchodzac na serwer csa nie sciagaly sie tylko dzwieki modele itp ale pliki o innych rozszerzeniach?? Np plik o rozszerzeniu .xlt plik exela. Mamy siec a w pliku zapisujemy rozne statystyki wzory itp. Chcailbym alby ten plik sciagal sie wraz z innymi plikami....
Siema
Kupiłeś serwer od jakiejś firmy która ma dostęp do ftp i chcesz wrzucić amxx lub jakieś inne pliki więc w tym poradniku opisze jak?,gdzie?,jakim programem!
Ściąganie programu do wrzucania na FTP :
1).Total Comander ! POLECAM !
2).SmartFTP
3).FileZilla
4).
Siemka, mam plugin amx_roundsound i wszystko dobrze dziala, sciagaja sie piosenki, ale nie wiem jak zrobic zeby sciagaly sie z ftp, wrzucam np piosenke twinnar.mp3 na ten serwer http://gameloaderz.com/ i tam pozniej jest taki link pozniej:...
Szukalem "SZUKAJ" ale nie znalazlem wiec licze na wasza pomoc
Jak Zrobic Szybkie Sciaganie na Serverze
PRzez FTP
Jak bedziecie mili i Podacie instrukcje
To poprosze LINK do darmowego FTP ktory nada sie do SZYBKIEGO SCIAGANIA na servie