Popularne odwołania do tej strony: jak wgrać cfg na serwer, jak wgrać config na serwer, jak zaladowac cfg na serwer, jak zaladowac cfg, jak wgrac cfg na server, jak wgrac cfg na serwer cs, jak wgrac cfg esl, gdzie wgrac cfg, jak wgrac config, jak wgrać config do cs, gdzie wgrac cfg na serwer, jak wgrac config na serwer, jak wczytac config esl 5 on na serwerze, jak wgrać config, gdzie wgrac config, wgrywanie configu na serwer, gdzie wgrać config, jak zaladowac cfg z kompa, jak wgrac cfg do cs, gdzie wgrac cfg esl, wgrywanie cfg na serwer, jak wgrac esl.cfg, jak wgrac nowy cfg, wgrywanie cfg, gdzie cfg cs
Witam na gwiazdkę dostanę od rodziców PS3. I mam pytanie. Czy gdy kupię sobie takie caceńko XD:PS3 JAILBREAK - GWARNACJA 12M. OD RĘKI W 24H (1352846847) - Aukcje internetowe Allegro
i wgram taki plik na niego : PS3Break Firmware1.7.mHex . I wgram te wszystkie backup menadżery to będę mógł grać w...
Witam, Chciał bym stworzyć np. Drzewo na mojej mapie . Ale nie wiedziałem jak to zrobić . Przeczytałem gdzieś , że trzeba wgrać modele . Jak to Zrobić i jak dodać do mapy ????
---------- Post dodany 15-04-2010 o godzinie 16:44 ----------
Umiem już wgrać modele tylko jak zrobić aby ten model...
Witam. Mam taki problem, jestem w tych sprawach bardzo początkujący, a chciałbym na moje forum wgrać parę modów, np: Ogłoszenia na forum, itd. ale nie wiem jak to wgrać.. Używam phpBB modifed by Przemo. Proszę o pomoc.
Więc tak, kupuję sobie serwer, i prosiłbym was o wymienienie WSZYSTKICH jakich znacie modów, rodzajów itp serwerów, nie wiem co wgrać na swój serwer, i przydałby się taki spis wszystkiego
Witam mam problem bo musiałem zformatować serwer i teraz chcem odzyskać stare statystyki mam zkopiowane pliki z data ale gdy je wkleje nic to niedaje da sie je jakoś odzyskać??
Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???:
Wielka prośba o pomoc!! :oops:
Mam Taki problem ze wszytko robie i mi na serweir nie odwarzają mp3 jedna z 7 piosenek tylko leci i to też nie zawsze w lewym górnym roku psize tyltuł muzyki co mam zrobić pomozecie ??