Już mam HLDS ale nie wiem jak doinstalować AMXX za pomocą instalatora nie wiem gdzie to w końcu wypakować bo
No tak, ale jak to wypakować do jednego skoro i w jednym i drugim są identyczne foldery a z inną zawartością, więc nie da rady wkleić bazy i plików do CS'a w jedno miejsce a z instrukcji interpretuje że to do tego samego.Wypakowujemy do X:/Katalog_ze_STEAM/SteamApps/Nazwa konta/counter-strike/cstrike/ lub do X:/Katalog_z_HLDS/cstrike/ archiwum bazowe a później archiwum z plikami do CS'a.
I jeszcze w dodatku instrukcje się nie pokrywają...
1.
2.Edytujemy plik metamod/plugins.ini, dopisujemy na samym dole linijkę:
Dla Windows:
win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
W tych 2 instrukcjach są różne foldery "amx" lub "amxmodx", myślę że to dotyczy różnych wersji, ale przez to wszystko mi się pomieszało. Zupełnie nie wiem jak i co.Przechodzimy do folderu "Cstrike\addons\metamod" i tworzymy plik "plugins.ini", powinniśmy otrzymać "Cstrike\addons\metamod\plugins.ini"; żeby nasz amx działał musimy wyedytować ten plik.
Wpisujemy:
win32 addons\amx\dlls\amx_mm.dll
win32 addons\amx\dlls\fun_ms.dll
win32 addons\amx\dlls\csstats_ms.dll
Teraz przechodzimy do folderu "Cstrike\addons\amx\", wyszukujemy plik "modules.ini" i sprawdzamy jego zawartość; powinny się w nim znajdować takie linie:
addons/amx/dlls/fun_ms.dll
addons/amx/dlls/csstats_ms.dll
addons/amx/dlls/udp_ms.dll
Wpisanie tych komend spowoduje załadowanie amx'a podczas startu serwera, umożliwi nam korzystanie z większej ilości pluginów do naszego moda oraz będziemy posiadali własne statystyki.
Wszystko zaczerpnąłem z: http://www.forum.wiaderko.com/amx-mo...zielonych.html