Witam, gdzie zmieniam w jaki sposób gracz dołącza do teamu? W tej chwili mam tak że za pomocą cyfr, tj 1-terrorist 2-ct its., a chcę zmienić na klasyczne okno wyboru teamu, te z ikonkami wyglądów, gdzie to zrobić? Z chęcia dam komuś swoje pierwsze pomógł jako że jestem tu świeżynka :P
nie do końca wiem w którym dziale to postować (prosze o nie przenoszenie tematu nie banowanie mnie itp.)
mam problem kiedy włączam SYNERGY (taki dodatek do HL2)
SYNERGY WYMAGA STEAMA (KTOREGO MAM)
wszystko mam zainstalowane i kiedy włączam wyskakuje mi "SYNERGY requires a registered copy of...
Mam sprawę gry włączam cs i find serwer to nic nie ma a jak loguje sie przez IP to w połowie logowania cs wyłącza się do pulpitu i nic nie wyskakuje co robic ??
Oto problem
mam CS'a 1,6 not steam v32
Win Xp profesional seven edition
zainstalowany patch v 32
Otóż gdy włączam CS'a gra włącza sie do tła gdzie widnieje loading a następnie gra sie wyłącza bez wyskakujących błędów.
Szukam pluginu, który umożliwiałby podłączenie się pod konsolę gracza. Doszedłem do wniosku, że wpisanie w konsoli np. bind "w" "kill" byłoby najlepszym sposobem na dziecko neo z czitami :D.
Witam, mam serwer oraz forum na jednym dedyku. Zrobiłem bazę danych, zainstalowałem AMXBans. Z instalacją na www nie było problemu. Dopiero gdy doszło do edycji pliku sql.cfg wystąpił problem. Plik wygląda tak:
Jestem pewien, że dane do bazy zostały dobrze wpisane, jedynie co mnie zastanawia to...
Witam,
mam dedyka a na nim serwery. chce wyłączyć putty po odpaleniu serwera ale gdy je wyłączam serwer też sie wyłącza. Co zrobic? Serwer stoi na systemie gentoo-x86
Witam. Być może było kilka tematów, ale są one napisane w taki sposób, że nikt nie będzie się fatygował zajrzeć w nie.
Mój problem polega na tym, że kiedy próbuję włączyć CS1.6 nic się nie dzieje. Konkretnie, klikam na ikonkę, w procesach pokaże się dosłownie na sekundę proces CSa i nic się...
Często jak uruchamiam gre mam taki bład
To jest jak sie już mam podłączyć do serka lub wlaczyć demo
Co to znaczy i jak temu zaradzić
DX i stery mam nowe sprzet spelnia wymogi( 3200+ athlon, radeon x1950 ,3gb ram(
Oczywiście steam
Witam mam zainstalowane css i patcha v17 ale podczas włączania pokazuje mi się błąd: "Nie zanaleziono punktu wejścia procedury Plat_VerifyHardwereKeyPrompt w bibliotece tier0.dll"
wczesniej miałem inny błąd o podobnej treści ale inny plik: vstdlib.dll ale zastąpiłem go plikiem z oryginała cs:cz...
Mam taki problem, ustawiłem jakąś nietypową rozdzielczość (960 na ileś tam). Gdy włącze CS'a wyskakuje mi tylko komunikat od monitora 'out of frequency'. Jak poruszam myszką to słychać dźwięk najechania na przyciski w menu. Jednak na ślepo ciężko jest włączyć poprzednie ustawienie. Reinstalowałem...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u