Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 script to go through the walls, surf_ski2, comando para saltar la jaula en surf, komenda na wyjscie z klatki surf, surf_ski_2 code, what must i write to climb on walls in cs 1.6, jak wyjsc z klatki na surf ski 2, surf_ski_2 auto respawn server ip cs1.6, surf_ski_2 codes, komenda do cs na wyscie z klatki, nick i hasło do kulturystyka.pl atlas, jak zrobic zeby wyjsc z klatki w surf ski 2, surf mozna wyjsc z klatki komenda, nie mozna wyjsc z klatki surf, kod do otworzenia klatki w surf, cs kodove, cs 1.6 surf ski 2 komenda na wychodzenie z klatki, surf strange 2 map dowland, jak wyjść z klatki na botach, co zrobic z klatka na surfski2, jak sie wydostac z klatki na wlasnym surfie, surf ski . bsp map, surf_ski_2 kode, ustawinia serwera surf klatka, counter strike 1.6 surf come out of cage
Znalazłem taką komendę na wyjście z klatki. Wpisałem ją w pliku server.cfgi i wszystko działa lae... Na innych mapach da sie wchodzić na niskie ściany.. Tak jets na all mapach nie tylko na sufrfach!!! co mam zrobić zeby działało to tylko na surf_ski_2???
TRENING MIĘŚNI KLATKI PIERSIOWEJ
MIĘSIEŃ PIERSIOWY WIĘKSZY
- DOLNA I ŚRODKOWA CZĘŚĆ
http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka_pliki/image002.jpg
MIĘSIEŃ PIERSIOWY WIĘKSZY
- GÓRNA CZĘŚĆ
http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka_pliki/image004.jpg
Witam! Otóż wgrałem na swój serw ss2 i jest dziwny problem bo surfuje i jak mam juz skoczyc to nagle zjezdzam do klatki. Surfowac umiem bdb i tak mam pierwszy raz. Prosze o odp
Mam problem z mapą surf_ski2 mianowicie chciałbym zrobić tak,że jak się dotknie np boku klatki to się jest na górze. Tak samo z literami na wodzie np CT jak sie nią dotknie to się jest na niej. Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
Potrzebuje takiego pluginu, ze jak ktos na surf_ski_2 siedzi w klatce, to moze z niej wyjsc, bez niczyjej pomocy, tzn, moze przejsc przez sciane, widzialem to na jednym seervie. :)
DAM POMOGL.
Siema, szukam pluginu lub komendy dzięki któremu na mapie surf_ski_2 będę mógł wychodzić z klatki czyli po prostu będę wskakiwał na kant klatki i wyskakuje.
Widziałem takie coś 0_o na wielu serwach więc prosze o szybki post!
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u