Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Jak ustawić na serwrze aby w czasie gry wszyscy gracze ..:

, , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1312
Narzędzia wątku

Jak ustawić na serwrze aby w czasie gry wszyscy gracze ..

swir25 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

... słyszeli siebie nawzajem. Wiem że jest to banalne pytanie ale troche pogrzebałem na forum i nie mogłem tego znaleść. Pozdro

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

sv_alltalk 1 w server.cfg

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Jak ustawić 4:3?
Witam. Problem polega na tym iż na moim monitorze (Samsung SyncMaster 920nw), nie ma opcji zmiany formatu z 16:9 do 4:3. Szukałem wszędzie, przejrzałem opcje karty graficznej jak i monitora i nic nie znalazłem. Czy to znaczy że ten monitor nie obsługuje takiego formatu? Chcę zmienić format...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Gamma Jaką ustawić?
Jaką wartość gamma ustawić? standardowa to jest 3, a taka żeby były pełne kolory?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Co i jak ustawić?
Widzę, że koledzy zaczęli dobrze grać. Widzę, że przed grą ustawiają w konsoli jakieś rate i inne rzeczy. Pomaga to w grze? Więc co warto ustawić, i jak? Dam gibona :)
Instalacja gry i podstawy
[Logotyp] CS-Gubin. Jak wszyscy to wszyscy. :)
Co prawda nie o tym marzyłem ale ok. ;) http://iv.pl/images/88615548606210411772.png Oraz: http://iv.pl/images/28903718320545340649.png Bo piękno tkwi w prostocie. :)
Prace graficzne do oceny
cl_crosshairscale jak ustawić
Siemka , jak ustawić te cl_crosshair... co to jest i czy to pomaga w jakimś stopniu? gram na rozdzielczośći 1280x1024
OffTopic - Counter Strike
AllChat- wszyscy gracze widzą wiadomości innych.
Opis: AllChat umożliwia włączenie czatu dla wszystkich graczy- każdy gracz widzi tekst napisany przez każdego gracza, nie ma znaczenia czy gracz jest żywy czy martwy. Cvary: sv_allchat 2/1/0 (0-wyłączony, 1-tak jak sv_alltalk, 2-włączony) ac_teamchat 1/0 (teamchat dla żywych z martwymi...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Jak ustawić sciezke gry
Witam. Mam problem nie wiem jak ustawic sciezke do gry. Uzywam do laczenia sie z serwerami HLSW i tam jak chce polaczyc sie z serwerem to wyskakuje mi komunikat:"Nie można wykonać "hl.exe"! Musisz ustawić poprawną ścieżke twojej gry" wiem tylko to, ze trzeba ustawic sciezke. ale nie wiem jak.. Wiem...
Problemy z CS 1.6
Jak ustawić ?!
Jak się ustawiało moduły ; fun,vexdum itp ?? Bo nie moge znalezc.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak dodac komuś admina na serwrze z amx
Jak dodac komuś admina na serwrze z amx? To proste. 1. Wchodzimy do FTP i logujemy sie na nasz serw. 2. Wchodzimy do pliku cstrike pozniej addons pozniej amxmodmenu pozniej confings . 3. Kopjujemy na pulpit plik "users". 4. Otwieramy go najlepiej w notatniku. 5. I na samym dole piszemy...
Amx Mod X
Jak to ustawić??
Mam takie 2 pytanka: 1) Gdzie zmienia się np. tekst informujący o kicknięciu?? (słynna ramka z tekstem "kicked. Reason: blablablacostamitditp.") 2)Jak ukryć 1 slot zarezerwowany tylko dla admina??
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz