Witam, mam serwer ns i nie mogę wyłączyć na nim vacka. Wchodzę w lblist.gam zmieniam security na "0" daję resa i nic. Proszę nie zadawać głópich pytać "czy zrobiłeś napewno resa..." itp. Jeśli ktoś pomoże rozwiązać mi problem dam pomógł.
Witam, mam pewien problem. Otóż 3 tygodnie temu ściągnąłem nowego CS'a 1.6 New Era, a od dwóch dni nie mogę wejść w niego. Wyskakuje mi błąd "Half Life Lanucher" a czasami "D/ProgramFiles/CounterStrike/cstrike.exe", myślałem że to jest wina CS'a. Reinstalowałem go chyba z 5 razy ale i tak nie...
Witam.
Od kilku dni mam problem z włączeniem steama.
Gdy kilikam na ikone steama to steam nie odwiera sie...
Kumpel też to miał ale jemu już działa a mi nadal nie ;/
Reinstalacja nie pomogła
Proszę o pomoc !
Witam!
Chcę zagrać w Esl mr15,ponieważ jak chcę się zapisać to Narodowość,Państwo i m.in członków nie chce przepuścić.O co w tym chodzi i jak sobie z tym uporać?
Włączam cs wyskakuje mi błąd i pisze : SteamStartup(0xf,0x0012F960) failed with error 1:Failed create pipe: 6, Win32 Error "Nieprawidłowe dojście." co to ma być pomocy to co piszą nie działa!!:dash2:
Witam, od pewnego czasu nie działa mi CS. Nie wyszukuje żadnego serwera i nie można się do żadnego podłączyć. Nie mam żadnego Firewalla itp. .
Gdy próbuje się połączyć pisze tak:
] connect 91.210.128.85:28224
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
Connecting to...
Witam. Tydzień temu robiłem formata Windowsa. Zainstalowałem steama, ściągłem CS'a i przy włączaniu pokazuje się taka tabelka:
http://img49.imageshack.us/img49/4058/43917423.png
Usuwałem i instalowalem na nowo CS'a chyba z 4 razy i nic nie pomogło. Nie mam pliku cs_assault.bmp (który podano...
Wiem, że kiedyś to pisałem tylko że teraz to nie jest wersja Z-bot. Teraz mam CS 1.6 Non - steam v6. Jak robię serwa nie ma na nim żadnego bota poza zakładnikami...
Witam!
Mam taki problem... Gdy chcę wejść na jakiś serv (linki z tego forum) to wyskakuje mi, że nie może się połączyć, albo mam złą wersję gry.
Pobrałem grę, a instalka miała nazwę: CSS_full_v25.exe
Potrzebuję pomocy, bo chcę grać :D
PS: Nic więcej nie wgrywałem, tak na świeżo chcę grać :)...
Nie mogę się podłączyć.Wyskakuje mi taki błąd
http://img66.imageshack.us/my.php?image=bladdy0.jpg
Instalowalem Patcha V26 i nie pomogl.Wie ktoś co z tym zrobic?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u