Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Nie mogę wyłączyć vacka na serwerze ns.:

, , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1150
Narzędzia wątku

Nie mogę wyłączyć vacka na serwerze ns.

CyCu102 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mam serwer ns i nie mogę wyłączyć na nim vacka. Wchodzę w lblist.gam zmieniam security na "0" daję resa i nic. Proszę nie zadawać głópich pytać "czy zrobiłeś napewno resa..." itp. Jeśli ktoś pomoże rozwiązać mi problem dam pomógł.

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

CyCu102, Pisze wszystko jak zrobić na ns !

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Nie mogę włączyć CS'a [1.6]
Witam, mam pewien problem. Otóż 3 tygodnie temu ściągnąłem nowego CS'a 1.6 New Era, a od dwóch dni nie mogę wejść w niego. Wyskakuje mi błąd "Half Life Lanucher" a czasami "D/ProgramFiles/CounterStrike/cstrike.exe", myślałem że to jest wina CS'a. Reinstalowałem go chyba z 5 razy ale i tak nie...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Nie mogę włączyć
Witam. Od kilku dni mam problem z włączeniem steama. Gdy kilikam na ikone steama to steam nie odwiera sie... Kumpel też to miał ale jemu już działa a mi nadal nie ;/ Reinstalacja nie pomogła Proszę o pomoc !
Problemy z CS 1.6
Esl nie mogę dołączyć
Witam! Chcę zagrać w Esl mr15,ponieważ jak chcę się zapisać to Narodowość,Państwo i m.in członków nie chce przepuścić.O co w tym chodzi i jak sobie z tym uporać?
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Nie Moge Włączyć CS!!!
Włączam cs wyskakuje mi błąd i pisze : SteamStartup(0xf,0x0012F960) failed with error 1:Failed create pipe: 6, Win32 Error "Nieprawidłowe dojście." co to ma być pomocy to co piszą nie działa!!:dash2:
Problemy z CS 1.6
Nie mogę się połączyć
Witam, od pewnego czasu nie działa mi CS. Nie wyszukuje żadnego serwera i nie można się do żadnego podłączyć. Nie mam żadnego Firewalla itp. . Gdy próbuje się połączyć pisze tak: ] connect 91.210.128.85:28224 Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). Connecting to...
Problemy z CS 1.6
Nie moge włączyć CS'a.
Witam. Tydzień temu robiłem formata Windowsa. Zainstalowałem steama, ściągłem CS'a i przy włączaniu pokazuje się taka tabelka: http://img49.imageshack.us/img49/4058/43917423.png Usuwałem i instalowalem na nowo CS'a chyba z 4 razy i nic nie pomogło. Nie mam pliku cs_assault.bmp (który podano...
Problemy z CS 1.6
Nie mogę włączyć botów
Wiem, że kiedyś to pisałem tylko że teraz to nie jest wersja Z-bot. Teraz mam CS 1.6 Non - steam v6. Jak robię serwa nie ma na nim żadnego bota poza zakładnikami...
Problemy z CS 1.6
Nie mogę się połączyć..
Witam! Mam taki problem... Gdy chcę wejść na jakiś serv (linki z tego forum) to wyskakuje mi, że nie może się połączyć, albo mam złą wersję gry. Pobrałem grę, a instalka miała nazwę: CSS_full_v25.exe Potrzebuję pomocy, bo chcę grać :D PS: Nic więcej nie wgrywałem, tak na świeżo chcę grać :)...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Jak wyłączyć HLTV na serwerze z Pukawki?
Temat mówi sam za siebie, no nie mogę doszukać się opcji wyłączenia HLTV.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Nie mogę się podłączyć
Nie mogę się podłączyć.Wyskakuje mi taki błąd http://img66.imageshack.us/my.php?image=bladdy0.jpg Instalowalem Patcha V26 i nie pomogl.Wie ktoś co z tym zrobic?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz