Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Serwer hlds i wrzucanie na niego pisenek itp.:

, , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2830
Narzędzia wątku

Serwer hlds i wrzucanie na niego pisenek itp.

_Maciek_ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!

Otóż postawiłem sobie serwer non steam na hlds, i w sumie mam 2 problemy. Jeden to taki,
że jak wyłącze serwa i go włącze to od nowa muszę ustawiać mapy, czas gry, freez time itp...
jak zrobic by tak się nie stało ? Drugi problem to taki jak w temacie czyli jak na taki serwer
wrzucić piosenki. Jeżeli taki temat juz był przepraszam ale widocznie przez to, że miał jakąś
nie na temat nazwę...

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

1. Ustaw sobie wszystko w pliku server.cfg a mapy w mapcycle.txt
2. o jakie pioseki chodzi?

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

• Pierw używamy funkcji Szukaj, dopiero później zakładamy nowe tematy.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer Hlds
Mam stworzony serwer przez program który znajduje się w "Cs" HLDS . Mam pytanie dotyczące rozbudowania tego serwera ... tak aby np. był ranking . ??? Da się rozbudować taki serwer czy nie ??? CZEKAM NA ODPOWIEDZ ?
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Nagrywanie demka, wrzucanie na youtube
Poradnik dla osób początkujących chcących nagrać demko czitera bądż własne fragmovie i wgrać na youtube. 1) Wchodzimy do gry, następnie na serwer, klikamy tzw. tyldę (~) otworzy nam się konsola tam wpisujemy "record nazwadema" i akceptujemy, w tym momencie zaczyna nam się nagrywać demo, po...
OffTopic - Counter Strike
Serwer hlds i amx
Czy mógł by ktoś zrobić mi amx na hlds?? Chcem nauczyć grać tate bo na normalnym serwerze gdzie gra z 20 osób to zamula xd. 1) Żeby nie było np. że mówi uwaga granat po polsku, ang moze byc. 2) Żeby na serwie grały boty. 3) Roundsound ma byc ten -> 4) tt_wocs <-muzyka dla terro 5) ct_wocs...
Wrzucanie modeli i skinów na server
Czy jest jakiś sposób aby zmienić np skiny hostom na servie? nie chodzi mi o ściagnięcie tych skinów na swojego kompa a o wrzucenie na server tak żeby każdy hosty widział tak jak ja chce? I to samo tyczy sie bomby
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z zakładaniem serwera hlds, i podłączanie sie do niego ...
Witam, By pograć z kolegami z klasy chciałbym założyć swój serwer non steam ... Moim internet providerem to TPsa, używam routera NetGear DG834G, i mam nie mały problem, ponieważ nikt się do mnie nie może podłączyć ... Starałem się przekierować porty i nic to nie daje ... może źle to robie ......
Problemy z HLDS
Serwer HLDS
Siemka Chłopaki da się zrobić serwer HLDS tzw. stały że zrobię serwa wyłączę komputer włączę to będę mógł go włączyć? mam neostrade :/
Vegas - wrzucanie filmikow [PROBLEM] dam pomogl +
Elo Mam problem z vegasem.... otoz wycielem sobie urywki z demka w frapsie.. chce je obrobic w vegasie i gdy chce je wrzucic do filmu, zn staram sie to moje staranie nie za bardzo "obchodza ten program"... Tzn jednym slowem nie chca sie otworzyc:P I na dole jest napisane: Video: Stream...
Archiwum forum
Wrzucanie plików na FTP !
Siema Kupiłeś serwer od jakiejś firmy która ma dostęp do ftp i chcesz wrzucić amxx lub jakieś inne pliki więc w tym poradniku opisze jak?,gdzie?,jakim programem! Ściąganie programu do wrzucania na FTP : 1).Total Comander ! POLECAM ! 2).SmartFTP 3).FileZilla 4).
Poradniki do HLDS
szukam jakis fajnych pisenek do amxa max 20 sek
szukam jakis fajnych piosenek bo nie chce mi sie wycinac innych mysle ze wy macie jakies fajne :P
Szukam pluginu AMX/AMXX
Serwer hlds
To jest tak 1.)Wchodze w hlds i normalnie stawiam serwer i rozdaje kumplom 2)Ja moge wejsc lecz oni nie co musze zrobic zeby mogli przez jakies programyy,tricki cookolwiek pomocy Acha i jestem zielony :mrgreen:
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz