Otóż postawiłem sobie serwer non steam na hlds, i w sumie mam 2 problemy. Jeden to taki,
że jak wyłącze serwa i go włącze to od nowa muszę ustawiać mapy, czas gry, freez time itp...
jak zrobic by tak się nie stało ? Drugi problem to taki jak w temacie czyli jak na taki serwer
wrzucić piosenki. Jeżeli taki temat juz był przepraszam ale widocznie przez to, że miał jakąś
nie na temat nazwę...
Mam stworzony serwer przez program który znajduje się w "Cs" HLDS . Mam pytanie dotyczące rozbudowania tego serwera ... tak aby np. był ranking . ??? Da się rozbudować taki serwer czy nie ???
CZEKAM NA ODPOWIEDZ ?
Poradnik dla osób początkujących chcących nagrać demko czitera bądż własne fragmovie i wgrać na youtube.
1) Wchodzimy do gry, następnie na serwer, klikamy tzw. tyldę (~) otworzy nam się konsola tam wpisujemy "record nazwadema" i akceptujemy, w tym momencie zaczyna nam się nagrywać demo, po...
Czy mógł by ktoś zrobić mi amx na hlds?? Chcem nauczyć grać tate bo na normalnym serwerze gdzie gra z 20 osób to zamula xd.
1) Żeby nie było np. że mówi uwaga granat po polsku, ang moze byc.
2) Żeby na serwie grały boty.
3) Roundsound ma byc ten ->
4) tt_wocs <-muzyka dla terro
5) ct_wocs...
Czy jest jakiś sposób aby zmienić np skiny hostom na servie? nie chodzi mi o ściagnięcie tych skinów na swojego kompa a o wrzucenie na server tak żeby każdy hosty widział tak jak ja chce? I to samo tyczy sie bomby
Witam,
By pograć z kolegami z klasy chciałbym założyć swój serwer non steam ...
Moim internet providerem to TPsa, używam routera NetGear DG834G, i mam nie mały problem, ponieważ nikt się do mnie nie może podłączyć ...
Starałem się przekierować porty i nic to nie daje ... może źle to robie ......
Elo
Mam problem z vegasem.... otoz wycielem sobie urywki z demka w frapsie.. chce je obrobic w vegasie i gdy chce je wrzucic do filmu, zn staram sie to moje staranie nie za bardzo "obchodza ten program"... Tzn jednym slowem nie chca sie otworzyc:P I na dole jest napisane:
Video: Stream...
Siema
Kupiłeś serwer od jakiejś firmy która ma dostęp do ftp i chcesz wrzucić amxx lub jakieś inne pliki więc w tym poradniku opisze jak?,gdzie?,jakim programem!
Ściąganie programu do wrzucania na FTP :
1).Total Comander ! POLECAM !
2).SmartFTP
3).FileZilla
4).
To jest tak
1.)Wchodze w hlds i normalnie stawiam serwer i rozdaje kumplom
2)Ja moge wejsc lecz oni nie co musze zrobic zeby mogli przez jakies programyy,tricki cookolwiek pomocy
Acha i jestem zielony :mrgreen:
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u