Popularne odwołania do tej strony: counter strike amxbans, cs amxbans, amxbans 6.0 ustawienia, po wgraniu amxbans nie moge banowac, amxbans ktory nie banuje, amx bans 6.0 czyta adminow z users.ini
Wgrałem ten plik. Jak mam ustawić te bany na tyle i tyle min?
W pliku amxbans.cfg będziesz mieć opcję
Kod:
amx_sethighbantimes
oraz
Kod:
amx_setlowbantimes
pierwsza dla adminów co mogą dawać dłuższe bany, druga dla adminów co mogą dawać krótsze... chociaż w realu to bywa tak że nie ma rozróżnienia admini z krótkimi / długimi banami (flaga na długie banowanie jest ustawiona na d czyli standardowa flaga banowania).
Gdzieś już chyba było na wiadrze, ale mało, stare i nie dokładnie, przedstawiam wam mój opis:
Do poprawnego działania amxbans potrzebujesz:
-baze danych mysql oraz możliwość zezwolenia na połączenie zewnętrznych hostów,
-hosting pod skrypt (musisz gdzieś dać amxbans),
-trochę chęci.
...
Witam. Mam pytanie, która wersja amxbans lepsza? 5.1 czy 6.0? Normalnie bym o to nie pytał, ale mam błąd w 5.1 więc zastanawiam się nad nowszą wersją..
Witam, mam taka sprawę czy jest może plugin w tym rodzaju
wchodzę w amxmodmenu robię ze Daj Bana, wybieram powód a system automatycznie robi 3 SSy i banuje gracza? Jeśli tak to prosze o linka. thx.
Jak to zainstalowac? Wykupielem xaa.pl hosting:
" W ramach serwera WWW otrzymujesz:
- PHP oraz MySQL"
Jak to teraz zainstalowac? Bardzo prosze o pomoc. :)
Witam.
Zainstalowałem tak jak trzeba i mam taki Oto błąd :
http://i33.tinypic.com/2rmmn3q.jpg
amxbans.cfg
// Amxbans configuration file
echo amxbans.cfg is executed
// Set this to 1 to enable debug messages from amxbans to amxx logs.
// If you dont want to see " AMXBans 4.x is online"...
Witam :)
Czy jak zainstaluje amxbans 5.0 na amxx 1.8.0 to moze cos nie wyjsc ? (tak slyszalem)
Jak moge zaktualizowac amxx 1.8 na 1.8.1 ?? (LINUX)
I mam jeszcze pytanie z innej beczki...
Jak moge zrobic dotacje na server przez SMS ? Sa jakies serwisy ?
Nigdy nie obsługiwałem amxbans i mam takie pytanie: gdy chcę komus wlepic banana to musze wpisywac w konsole komendy, czy jak mam bind na amxmodmenu to wszystko tam jest od razu?
Witam.Szukamy osób do pomocy przy projekcie amxbans.pl
Ma to być globalny amxbans, który połączy największe ( lub chętne ) serwery systemem banów ,dzięki czemu cziter nie będzie mógł wejśc na inny serwer.
Wszelkie osoby ,które sie znają na pluginach i posiadacze największy i znanych...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u