Czesc szukam configu meczowego do serwera cs 1.6 chodzi o to że by był to config taki jak jest na sparach chyba kminicie o co chodzi nie wiem czy jest to plugin czy jakiś config będę wdzieczny za pomoc
AMX MATCH DELUXE
knifesonly - runda nożowa
amx_rr (amx restart round) - Szybkie restarty rundy bez potrzeby grzebania w konsoli, użyteczne w skryptach
- noże, rr i muzyczka
TO sa takie pluginy do meczow i wiesz co ci powiem tyle tego jest na google ze az zal
Wpisalem w google pluginy do amxx i 1 link board i tam byly pluginy
JAK POMOGŁEM TO WIESZ CO DAĆ
Witam, otóż podaję niżej mój config na podwyższenie fps z małą zmianą grafiki (jak dla mnie). Otóż proszę:
1. O wypisanie tych komend, które ZWIĘKSZAJĄ fpsy i które źle współpracują z zintegrowaną grafiką intela w laptopie.
2. Znalezienie komendy która jest odpowiedzialna za ogień z lufy z broni...
Witam,mam problem bo wyłączyłem kompa i teraz wróciłem do domu włączam steama i ustawienia się po przestawiały w ogóle keybord nie mam nic config mi się skasował ... da się jakoś przywrócić tamten stary?.
Witam.
Gdy wyrzucam bron i podnosze ja to nie podnosi mi ja od razu tylko musze zmienic.
Chcialbym sie dowiedziec co trzeba dopisac lub usunac z configu zeby tak sie nie dzialo...
Pozdr
Dawno już nie grałem w CSa i teraz znów zacząłem. Jednak mój net wymaga ustawien dl... , rate itp. Tu nachodzi moje podstawowe pytanie... Gdzie on się znajduję?
@edit
Dobra już znalazłem
#down
coś ci się chyba pomyliło
chcialem sie zapytac czy sa jeszcze jakies roznice pomiedzy cs.6 a cs source? czy tylko grafika sie zmienia ? bo jak sciagne css chcialem sobie wbic tego confinga co mam na cs1.6 zadziala? czy bede musial recznie ustawiac i wpisywac inne bindy ? :]
Chcialem sie zapytac jaki jest cnfig, aby bez przyciskania żadnego klawisza rozmawiac przez mikrofon. Widzialem kiedys cos takiego na jakies stronie, ale mimo wielkich staran odszukania tego, nie udalo mi sie tego znalexc. Czy ktos moglby podac mi taki config?
Pozdrawiam ;)) ;-)
A i jeszcze...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u