Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Błąd na mapach CS:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 734
Narzędzia wątku

Błąd na mapach CS

MayerBoss is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam może niektórzy spotkali się z problemem iż wgrali dużo dźwięków na serwer
i przy zmianie na mapę załóżmy cs_italy wyskakuję błąd (nie pamiętam jego treści)
znacie może rozwiązane na ten problem ?

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Choinki na mapach
Witam! Szukam takiego pluginu, że można wstawić choinki na mapach albo coś związane ze światami ( snieg odpada ) jest coś takiego ?
Szukam pluginu AMX/AMXX
LAGI na poszczególnych mapach
Witam. mam problem, a mianowicie: na mapkach dust 2 i 1, aztecu, ofice, cbble, italy nie mam lagów mój ping jest ok. Ale jak wchodzę na assulta, nuke, inferno i innych to mam straszne lagi wręcz nie można grać bo ledwo ruszę i już sie zacina na pare sekund, a po chwili można się ruszyć, ale znow...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[POR] Odgłosy na Mapach
Flashbug na de_dust2 (Trik niedozwolony w ligach) Musisz rzucić flashbunga w miejsce gdzie wskazuje celownik. W skutek tego oślepisz całą "trupiarnię". Grzmoty na de_aztec Słychać grzmot kiedy ktoś znajdzie się w jednym z tych czterech miejsc: - w momencie przejścia przez połowę wiszącego...
Instalacja gry i podstawy
Problemy na mapach
Witam mam 2 problemy. 1.Mam dobrego kompa, a na mapach deathrun_crazytown, deathrun_skills. Mam straszne lagi i ping ok. 400ms a normalnie 20-30. Mial ktos moze podobny problem. Prosze o szybką pomoc. 2.Chcialbym to zmienic, poniewaz jak gralem z zbot to zbotmenu mialem ustawione na h i teraz to...
Problemy z CS 1.6
TR 100 i problem na mapach
Witam, ostatnio zmienilem tr na swoim serwerze z 66 na 100 i na niektorych mapach wystapil pewien problem. np na de_rats_rc_1337v4 drzwi zamiast sie otworzyc blokuja sie i zadaja dmg graczowi, to samo z winda. zmiejszylem na probe tr i problem znikl. jak moge to naprawic zeby wszystko dzialalo na...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Obrazki na mapach
Witam nie wiem czy to plugin czy to sie jakoś mapke przerabia ale jak zrobić zebym mogl sobie na wybranych mapkach w wybranych miejscach przeczepil logo jakies zeby tam zawsze ono bylo proszę o pomoc
Szukam pluginu AMX/AMXX
HS MOD na mapach AWP
Wiatm Posiadam serwer aim/awp + hs mod. Ale chcaiłbym HS mod wyłączyć na mapach typu awp ale niewiem jak to zrobić. Prosze o pomoc . Z góry thx
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Wszystko o mapach
Napisane przez mieTK z forum http://board.counter-strike.pl/ Dokładny link tutaj. Skrócone przezemnie. Mapy/mapping, FAQ by mieTK v. 1.0 Znajdują się tu wzory odpowiedzi na najczęściej pojawiające się tematy. Indeks zawartości: 1. Skąd mogę pobrać mapę xxx? 2. Jak się robi mapy?
Mapy do Counter Strike
tekstury na mapach
widzieliście kiedyś coś takiego? ja tak mam na swoim CSie :/ i to na każdej mapie podobnie. co zrobić? tak mi się zaczeło dziać odkąd kupiłem nowy procek.
Problemy z CS 1.6
Bilbordy na mapach
Szukam pluginu gdzie na roznych mapach bede mogl zrobic billbordy Widzialem juz to na jakims serwie :D Mam nadzieje ze pomozecie Pozdrawiam
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz