Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS. |
|
Popularne odwołania do tej strony: jak złamac haslo neostrady, neostrada speed test, neostrada logowanie, neostrada router settings, livebox neostrada, jak odszyfrować hasło neostrady, konfiguracji livebox youtube, tp.pl spidtest, jaki macie ping neostrada 1mb, jak złamać hasło do neostrady, konfiguracja neostrady 1mb do cs 1.6, hlds tp-, neostrada tester predkosci, livebox neostrada 2, neostrada serwer ustawienia, odzyskiwanie hasla do panelu konfiguracji neostrady
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Nie =]
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
[Steam & Non Steam] Neostrada
Witam.Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem...
Mam admina na pewnym serwerze DR i zbanowałem 3 osoby permamentnie za wchodzenie na aktywnym.Ale oni i tak wchodzą :l Co zrobić?
Proszę o pomoc!
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam.
Mam pewnien problem.
Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem.
A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
| Archiwum forum |
|
Może mi ktoś powiedzieć jaki będę miał ping przy Neostradzie 2 mb, ponieważ przedłużam umowę i nie wiem
czy tyle wystarczy aby ping był okey :)
| Pytania z odpowiedzią |
|
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)
| OffTopic - Counter Strike |
|
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile
Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz ....
moze wie ktos z was jak temu zaradzic :(
http://www.speedtest.net/result/544335213.png
| Internet i sieci |
|
Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)
| Szukam pluginu AMX/AMXX |
|
Zpraszam wszystkich graczy na serwer neo 18 slotow, ranking, FFA
193.110.122.210:27015
N
E
O
| Serwery CS:S Steam i Non Steam |
|
Czy mogę uruchomić Source Dedicated Server jeśli mam neostradę? Chodzi mi o taki mały serwer dla dwóch osób. I czy mając livebox'a nie utrudnia to stawiania serwera do CSS?
| HLDS2 czyli serwer dla CS Source |
|
No-Ip.Com
1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com .
2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w :
"Sing-Up Now "
3. Wypełnij :
http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG
4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account"
5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
| Poradniki do HLDS |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|