Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Neostrada TP:

,

Popularne odwołania do tej strony: jak złamac haslo neostrady, neostrada speed test, neostrada logowanie, neostrada router settings, livebox neostrada, jak odszyfrować hasło neostrady, konfiguracji livebox youtube, tp.pl spidtest, jaki macie ping neostrada 1mb, jak złamać hasło do neostrady, konfiguracja neostrady 1mb do cs 1.6, hlds tp-, neostrada tester predkosci, livebox neostrada 2, neostrada serwer ustawienia, odzyskiwanie hasla do panelu konfiguracji neostrady

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 6831
Narzędzia wątku

Neostrada TP

UnderWorld is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!!

i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Nie =]

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Neostrada
Witam.Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem... Mam admina na pewnym serwerze DR i zbanowałem 3 osoby permamentnie za wchodzenie na aktywnym.Ale oni i tak wchodzą :l Co zrobić? Proszę o pomoc!
Problemy z CS 1.6
Neostrada
Witam. Mam pewnien problem. Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem. A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
Archiwum forum
Neostrada 2 mb
Może mi ktoś powiedzieć jaki będę miał ping przy Neostradzie 2 mb, ponieważ przedłużam umowę i nie wiem czy tyle wystarczy aby ping był okey :)
Pytania z odpowiedzią
Problem z neostrada
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec. Z gory dziekuje :)
OffTopic - Counter Strike
Neostrada :/
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Problemy z CS 1.6
Problem Z neostrada 1mb
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz .... moze wie ktos z was jak temu zaradzic :( http://www.speedtest.net/result/544335213.png
Internet i sieci
amx_ip neostrada czy nie???
Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
SErwer Css NEOSTRADA
Zpraszam wszystkich graczy na serwer neo 18 slotow, ranking, FFA 193.110.122.210:27015 193.110.122.210:27015 193.110.122.210:27015 193.110.122.210:27015 N E O
Serwery CS:S Steam i Non Steam
SRCDS a Neostrada
Czy mogę uruchomić Source Dedicated Server jeśli mam neostradę? Chodzi mi o taki mały serwer dla dwóch osób. I czy mając livebox'a nie utrudnia to stawiania serwera do CSS?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Stałe IP Neostrada
No-Ip.Com 1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com . 2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w : "Sing-Up Now " 3. Wypełnij : http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG 4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account" 5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz