Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Config dla prefixow map:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1275
Narzędzia wątku

Config dla prefixow map

bordeux is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Kiedyś działało, lecz od paru dni szfankuje. Otóż mam amxmod/config/maps/prefix_surf.cfg i w pliku ustawienia dla surfa:

sv_gravity 800
sv_airaccelerate 100
sv_stepsize 300

To działa na zasadzie jak się właczy mape z prefixem surf, to configi zostaja wczytywane. No teoretycznie tak, lecz u mnie klapa. Jak włączam mape, to nie wczytuje tego pliku (ustawień), a kiedyś działało... ok 2 tyg temu. Czego to może być wina? Powiem, ze pluginy pieknie się wczytuja od zależnosci mapy plugins-surf.ini . W czym diabeł tkwi?
Pozdrowienia dla amx'a programmerów :D

SoulsHunter is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

nie jestem pewien ale czy to się nie nazywa pliku tak

surf_.cfg

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Config LAN, a Config na roznych serwerach
Czym rozni sie config serera lan od zwyklego serwera (Chodzi mi o mniejszy recoil spotykany takze na serwach)
OffTopic - Counter Strike
FPS a mój config
Witam, otóż podaję niżej mój config na podwyższenie fps z małą zmianą grafiki (jak dla mnie). Otóż proszę: 1. O wypisanie tych komend, które ZWIĘKSZAJĄ fpsy i które źle współpracują z zintegrowaną grafiką intela w laptopie. 2. Znalezienie komendy która jest odpowiedzialna za ogień z lufy z broni...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Config...
Witam,mam problem bo wyłączyłem kompa i teraz wróciłem do domu włączam steama i ustawienia się po przestawiały w ogóle keybord nie mam nic config mi się skasował ... da się jakoś przywrócić tamten stary?.
Problemy z CS 1.6
[Steam] Config i FPS
Powiedzcie mi co mogą mi dodać cfg i jakie byście polecili? I jak sprawdzic FPS?
Problemy z CS 1.6
Win IP Config 2.7.2
Free download Win IP Config 2.7.2 | Pobierz za darmo Win IP Config 2.7.2 Darmowy program, służy do poinformowania nas o tym jakie mamy zainstalowane urządzenia sieciowe na naszym komputerze. Cechy: program podaje informacje na temat zainstalowanych urządzeń sieciowych na naszym komputerze; ta...
Systemowe
Config
ej jak zrobic w config'u zby mial mniejsze celwnik i zeby sie nie zmniejszam jakbiegnie bardzo wazne pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Problemy z CS 1.6
config
Witam. Gdy wyrzucam bron i podnosze ja to nie podnosi mi ja od razu tylko musze zmienic. Chcialbym sie dowiedziec co trzeba dopisac lub usunac z configu zeby tak sie nie dzialo... Pozdr
Problemy z CS 1.6
config.cfg
Dawno już nie grałem w CSa i teraz znów zacząłem. Jednak mój net wymaga ustawien dl... , rate itp. Tu nachodzi moje podstawowe pytanie... Gdzie on się znajduję? @edit Dobra już znalazłem #down coś ci się chyba pomyliło
Problemy z CS 1.6
config css
chcialem sie zapytac czy sa jeszcze jakies roznice pomiedzy cs.6 a cs source? czy tylko grafika sie zmienia ? bo jak sciagne css chcialem sobie wbic tego confinga co mam na cs1.6 zadziala? czy bede musial recznie ustawiac i wpisywac inne bindy ? :]
Instalacja gry i podstawy
Config
Chcialem sie zapytac jaki jest cnfig, aby bez przyciskania żadnego klawisza rozmawiac przez mikrofon. Widzialem kiedys cos takiego na jakies stronie, ale mimo wielkich staran odszukania tego, nie udalo mi sie tego znalexc. Czy ktos moglby podac mi taki config? Pozdrawiam ;)) ;-) A i jeszcze...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz