Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Jak podmienić dźwięki typu headshot, mulikill ...:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 jak zrobic dzwieki headchot na botach, sound do headshot no cs, sonidos counter strike source headshot, dźwięki multikil do cs 1.6 chomikuj, how can i install sound like multikill in cs, muzyka typu headshot na serwer cs 1.6, headshot cs source download, counter strike change headshot, counter strike 1.6 headshot sound, headshot sound para cs 1.6, dzwieki typu, sonido headshot para cs 1.6, jak podmienic dzwieki w css, counter strike disable sound mulikill

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4940
Narzędzia wątku

Jak podmienić dźwięki typu headshot, mulikill ...

nirre is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Mam do Was pytanie, otóż mam serwer Counter Strike 1.6 Nonsteam, oparty na amxx. Ostatnio kolega przesłał mi dźwięki z Counter Strike Source typu headshot, mulikill itp., teraz mając już te dźwięki w wav naszło mnie aby wstawić je na mój serwer. Sens w tym że na serwerze są obecnie te standartowe z cs 1.6, a podmiana plików nie wystarczy, ponieważ chciałbym aby wszystkim leciały te nowo wgrane z css, a nie że jednym lecą z cs 1.6 a innym z CSS. Czy ktoś wie jak to zrobić, aby działało w 100% ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dźwięki typu headshot,Double kill itp oraz muzyka w grze z botami
Witam.Czy jest taka możliwość żeby w grze z botami czyli na tzw.New Game były dźwięki typu Headshot,Monsterkil,oraz muzyka na początku rundy oraz kiedy ma wybuchnąć bomba.Przepraszam bardzo jeżeli był już taki temat założony. Już nawet próbowałem robić coś z amx i source modem ale coś mi nie za...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[langtitle=no]Odgłosy Typu Headshot itp[/langtitle]
Witam MAm pytanie jak dodac do serwera dzwięki typu headshot multiklil itd ? mam juź ściągnięte pliki dźwiekowe co teraz z nimi zrobic?
Problemy z HLDS
[Non Steam] Jak usunąć dźwięki typu Target Saccessfully Bombed
Prośba jest prosta chcę usunąć ten napis Target Saccessfully Bombed no i jak CT rozbroi pakę to tak samo ich napis. Screenshot: http://img143.imageshack.us/img143/8734/deaztec0002ke3.png Proszę o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Dźwięki w New Game typu Headshot, Multikill
Witam, oto mój kolejny, ostatni dziś problem ;p Otóż chciałbym sobie pograć z Zbotami ale żeby były dźwięki typu headshot, multikill. Proszę o pomoc. Nie chcę AMXX. Pobrały mi się te dźwięki z serwera i chciałbym pograć z nimi na Zbotach. Co zrobić? Będą lecieć gibony ;)
Problemy z CS 1.6
Czy da radę wrzucić dźwięki typu ''monsterlill'' do gry na boty
Mam pytanko odnośnie do CS Source. Czy dałoby radę podczas gry na boty gdy postawię sobie serwer 4fun tylko dla siebie by były dźwięki typu''monsterkill''??? Bo gdy próbowałem zainstalować takiego typu dźwięki to nie było folderu np. addons/amxmodx/plugins/ Z góry wielkie thx za pomoc.:)
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Napisy typu headshot
Wiem ze mozna to zrobic za pomoca hudmesage ale nie mam pojecia jak to zrobic tzn chodzi o to ze po hsie jest napis na srodku ekranu headshot albo jak zabijesz 2 to ownisz albo UltraKill
Amx Mod X
Polskie dzwieki typu headshot
Da sie wylaczyc pewne dzwieki z tego pluginu polskich dzwiekow i napisow?? Jak tak to prosze napiszcie mi jak
Problem z pluginem AMX/AMXX
Dźwięki typu headshot, miltikill itp
Mam pytanie jak zainstalować na swoim serwerze te dźwięki? Wiem że było o tym już dużo razy ale chodzi mi o to, żeby były tylko te dźwięki, żadnych innych plugin-ów, amx-ów itp.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Odgłosy typu Headshot itp.
Mam problem ze zrobieniem odgłosów np headshot etc. :sad: plugin pobralem z tej strony -> http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=416080 W konsoli wyskakuje mi cos takiego Warning: Unable to open sound/ultimate_sounds/triplekill_ultimate.wav for transfer Warning: Unable to open...
Amx Mod X
Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp
Wiem że te dzwieki są od począdku w amxx. Prosze o pomoc !!! Czy te dżwięki można włączyć w menu admina ??
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz