Binarki NonSteam do protokołu 48!
Niestety gracze z NSem muszą poczekać na jakiegoś nowego patcha/wersję, aby móc grać.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
|
|
Binarki NonSteam do protokołu 48!
Niestety gracze z NSem muszą poczekać na jakiegoś nowego patcha/wersję, aby móc grać.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Ostatnio edytowane przez bakul. <3 ; 26-10-2008 o 21:47
Moja konsola
Sat Oct 25 09:59:54 CEST 2008: Server restart in 10 seconds
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Unable to load engine, image is corrupt.
Error:libsteam_api_c_linux.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Sat Oct 25 09:59:44 CEST 2008: Server restart in 10 seconds
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Error:libsteam_api_c_linux.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Sat Oct 25 09:59:34 CEST 2008: Server restart in 10 seconds
Sat Oct 25 09:59:24 CEST 2008: Server restart in 10 seconds
Co jest nietak ?
Ehhh też tak mam, jak wrzucam te binniarki ;/
Jak masz ustawione?Kod:sv_lan 1
Bo na, ja przynajmniej tak mam to chodzi bez probelmów tyle że nie weim czy serwer jest NS.... bo sie sprawdzic nie da narazie ;pKod:sv_lan 0
no to narazie bezużyteczne są te binarki :)
Nom i to jest lipa :|
Ciekawe ile będziemy czekać aż wyjdzie ten nowy patch, lub nowsza werjsa NonSteama
Jak ma być serwer NS to musi być
Żeby zobaczyć czy to serwer NS trzeba czekać na patcha. Narazie nikt z NSów nie wejdzie na nasz serwer, bo nikt nie ma aktualizacji.sv_lan 0
Ok to mam dobrze :P Teraz tylko czekanie pozostaje :P
Tak. Jak bdziesz miał
i serwer będzie NS, to się będzie wyświetlało, że działa w sieci LAN.sv_lan 1
wiem mam sv_lan 1 i mam taki bload jak podalem a z sv_lan 0 niesprawdzalem
Z sv_lan 0 i serwer NS nie będzie żadnego problemu. Tylko z tymi binarkami na serwerze będą mogli na razie grać tylko Steam'owcy, bo jeszcze nie wyszedł żaden patch na NS'a, który by pozwalał im grać na serwerach z protokołem 48.
No to sprawdz... bo ma byćKod:sv_lan 0
W poniedziałek ma wyjść patch dla NS'ów, aby mogli grać na tym protokole. Zobaczymy czy to wszystko wypali z tymi binarkami.
NIestety to sam server is down i nieda sie nic zrobic .......
Co do tych binarek to wedlug mojego rosjskiego zrodła na chwile obecna nie ma jeszcze zadnego cracka do tego. Czekaja az sie pojawi ich developer (nieobecny od 4 dni) :)
Wrzucilem te binarki do siebie ale watpie zeby to dzialalo ;) Na moje oko to jakies stare badziewie :>
Ostatnio edytowane przez rastaaa ; 25-10-2008 o 11:42
Też mam je u siebie, ale narazie nie ma możliwości ich sprawdzić, tzn. wejść na serwer na NS bo nie ma patcha jescze ;P
Wszytsko się okaże w swoim czasie :P
Póki co, najlepiej zostawić starą wersję 47. Gracze NS będą wchodzić jak do tej pory, Steamowcom pozostaje zainstalować non-steama i grać na tej wersji, na której jest dany serwer.
Co do stemowców, to zawwsze można grać na serwerach steamowych :P
Mały jubileusz :D
mój 500 post :P
Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 25-10-2008 o 12:06
Te pliki co macie na bank jestem pewien ze nie beda dzialac ;) wystarczy poczytac readme oryginalne ;>
Dlatego czekamy na patcha dla clienta + nowe engine dla serwerow ;)
| « HS MOD na mapach AWP | SxE » |