Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Binarki Steam na protokół 48 po aktualizacji!:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: binarki steam 48, binarki hlds

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3190
Narzędzia wątku

Binarki Steam na protokół 48 po aktualizacji!

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Binarki Steam na protokół 48 po aktualizacji!

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Poradniki do HLDS
Błąd czy aktualizacji STEAM
Witam ! Miewam dosyć często zawiechy steam po czym muszę usuwać i instalować steam oraz CS. Ale nie o tym mowa.... Kiedy znowu mi się zawiesił steam (polega na zniknięciu ikony z pulpitu i po prostu po odnalezieniu jej po prostu trzeba usunąć i STEAM i CSa ) i zrobiłem to co robię co jakieś kilka...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
[Steam] Problem steam po aktualizacji .!
Witam ... Mam nastepujacy problem . wlaczam stem i wyskakuje mi jego aktualizacja, i problem jest taki ze nowe/sciagniete pliki ( ktore normalnia aktualizuja steama ) zapisuja mi sie dziwnym trafiem na pulpicie a nie w folderze steam . A co za tym idzie musza na nowa pobierac Cs-a ktory na steamie...
Problemy z CS 1.6
[Steam] blad podczas aktualizacji steam
jak w temacie http://i44.tinypic.com/dq3qtj.jpg
Problemy z CS 1.6
Instalacja CS 1.6 v35 Non-Steam Z Użyciem Najnowszego Protokołu Gry (Protokół 48)
INSTALACJA COUNTER-STRIKE 1.6 NON-STEAM NA PROTOKOLE 48 Piszę ten tutorial głównie dlatego, żeby wreszcie przyspieszyć migrację graczy z nonsteama na nowy protokół 48. No więc po kolei. UWAGA!!! W tej wersji gry nie działa demoplayer, czyli nie można oglądać dem z gry! Reszta jednak działa...
Instalacja gry i podstawy
Blad podczas aktualizacji STEAM-a
Witam Mój problem polega na tym, że podczas aktualizacji Steam-a wyskakuje mi taki oto błąd: http://img200.imageshack.us/i/errsteam.jpg/ Klik Dodam jeszcze ze wczoraj robiłem formata i ten błąd wyskakuje na świeżo zainstalowanym steamie(a i steam-a ściągałem z 3 różnych serwerów )
Problemy z CS 1.6
Potrzebuje działającej Binarki do serwera cs działającego na dwóch protokołach (chodzi o binarke NS procesor INTEL) !!!
Witam posiadam następujący problem związany dwóprotokołowym serwerem: Posiadam maszynę z procesorem: " AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor". Niestety binarki przez Sebę NIE działają na tym procesorze. 1.Na dowód że sama przeróbka dwópotokołowego serwera działa jest część logu: : Alpha19...
Problemy z HLDS
Binarki NonSteam do protokołu 48!
Binarki NonSteam do protokołu 48! Niestety gracze z NSem muszą poczekać na jakiegoś nowego patcha/wersję, aby móc grać. Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47 - teraz w większości firm jest do wyboru tylko serwer CS 1.6 STEAM z najnowszym protokołem 48. Stare instrukcje przerabiania na nic się już nie zdadzą, chociażby z powodu zmienionej większej ilości plików jak i trzech map...
Poradniki do HLDS
Potrzebne binarki na steama po aktualizacji
Witam wszystkich,mam do Was ogromna prośbę,mam serwer non steam i po tym wszystkim chcę go przerobić na steam,czy są już te wszystkie pliki"binarki" gotowe po tej całej aktualizacji? jeżeli tak to proszę kogoś o wrzucenie,bo już się gubię w tym wszystkim,tak żeby serwer steam chodził jak...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz