Witam , mam taki problem z rconem : mienowicie dostalem od kumpla rcona na server no to wpisalem rcon_password ***** i wpisalem na probe rcon sv_restart 1 odczekalem chwile iii BAN... "added to banned list" a pw do rcona jest na 100% dobre bo innym działa.. a mi pisze bad rcon password, probowalem milion razy i ciagle to samo byla zmiana pw rcona wpisywalem i nadal mnie banuje czy ktos wie o co tutaj chodzi ???!!!
wystarczy ze w 1 dziale napiszesz... jak ban to zle haslo do rcona, proste
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
ja to samo mam, nie wiem co sie dzieje, rcon w 10000000000000% dobre i mnie banuje :/ koles jak nie masz takiego problemu to sie nie wypowiadaj lamusie cutuje do "NAVEN"
czasami serwer banuje pomimo poprawnego rcona - nie wiem od czego to zależy.
proponuję zrobić restart serwera bądź też obsługiwać go w Twoim przypadku przez HLSW.
i skończ pokemonowanie - idź do szkoły i dowiedz się co to są procenty.
Kupiłem L4D2, zainstalowałem (na XP) i działało. Kupiłem nowy komputer z Windows 7 (!!!), włączam grę, a Steam pobiera mi ją od nowa. Dzisiaj zrobię re-install na XP i zobaczymy.
PS:. Próbowałem wszystkiego. Jeszcze dzisiaj napiszę, może się okazać, że temat będzie do zamknięcia. PROSZĘ O PILNĄ...
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka.
Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie.
W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Elo
Mam problem z amx bo nie moge zmieniac map ani dawac rr i w rconie to samo ;/
normalnie jak wpisze w konsoli amxmodmenu a nastepnie 9 1 3 to powinien sie zrobic rr a tam nie mam resa tylko samą pause.
gdy chce zmienic mapę na inna wpisuje też amxmodmenu - zmien mape - a tam 0 nie ma ani...
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Otóż mam hasło rcon i jestem nas servie wpisuje rcon_password "ito hasło" i jak biorę byle jaka komendę wyskakuje coś takiego :( nie wiem coto ma znaczyć ?
"Unable to connect to remote server (XX.XXX.XX.XXX:XXXXX) <-- to ip serva na którym sie loguje ale ukryłem
hasło jest na 100% dobre
...
Nie wiem czy w dobrym miejscu założyłem ten temat jak źle to sorki ;]
Mam taki problem wpisuje rcon_password "mojrcon" później, gdy chce wpisać byle, jaka komendę np. rcon sv_restart 1 banuje mnie na 1 min i tak cały czas.
amx jest wyłączony haslo rcon jest napweno poprawne, bo mogę adminowac,...
Witam,
Mam problem.... otoz mam serwer na pukawce i jak zmienie haslo do rcona na stronie to sie nie zmienia , zmienie w configu serwa to jest to sam... Wie ktos moze w czym jest problem ??
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd.
Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :(
POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u