Problem polega na tym że jak instaluje gre to wszustko ok, ale gdy uruchamiam i prubuje wźońć nową gre albo opcje to poprostu wchodzi na dosłownie 1/5 sek i wraca zpowrotem do menu głównego nie wiem o co chodzi. Kiedyś na win xp to wszystko było ok, a teraz gdy mam win 7 ultimate zaczeło sie tak...
Witam!
Próbuję włączyc grę Prototype. Klikam New Game w menu głównym, następnie Create new profile wyświetla się napis saving. I niby wszystko dobrze wczytuje mi pare chwil i wywala do windowsa bez zadnych bledow i nie wiem cos sie dzieje. Z gory dzieki za pomoc
Otóż gram w CS-a 1.6 ok. pół roku. Mam problem ponieważ gdy wchodzę na serwer posiedzę jakieś 30 sekund. I nagle BOOM CS się zacina i wyrzuca mnie do Windowsa
Nie mam żadnych Errorów itp.
Problem pojawił się dopiero dzisiaj, wczoraj grałem jeszcze normalnie.
PORADŹCIE CO ZROBIĆ Proszę ;d
Witam! Nigdy tego nie miałem. Teraz wszedłem na serwer żeby sobie pograć i po 3min wywala mnie na pulpit i wyłącza csa. Dzieje się tak na wszystkich serwach. Proszę o pomoc
Siemka.
Mam problem z Counter-Strike 1.6 Steam. Otóż gram już od 3 lat, od pół roku na steam, i od wczoraj gdy wbijam przez steama na CS, pokazuje się ekran główny, ale gdy ma się załadwać menu, wywala na pulpit... Nie ma żadnego błędu. Proszę o pomoc.
Dzisiaj grałem sobie na TP, aż tu nagle, wszystkich wywalilo z serwera (no może poza 2 graczami), wiem ze podobne sytuacje miały juz miejsce, ale nie wiem czy ktoś dawał wyciąg z konsoli, a oto on:
Pozdrawiam i myślę że wam to coś pomoże w zlikwidowaniu tego buga.
problem z sxe wgrałem na serwer ale wywala wysztkich nawet kiedy maja sxe wywala,
a na innych normalnie nie wywala , mógłby ktoś zrobić taką paczkę pod linux żeby działało normalnie ?? Z góry dziekuje
Ps.szukałem takich postow ale nie znalazlem
siema all !
mam taki problem ze gdy wbijam na obojetnie jaki server gram z 5 min i mnie wywala na konsoli pisze ze mam za duzy ping ( a mam 80- 90 ) ;//
BARDZO PROSZE SZYBKO O ODP .
Z GORY THX !!
Witam. Mam problem z serwerem i nie wiem o co chodzi serwer mam wykupiony na gamepad.pl problem polega na tym ze wywala ludzi z serwera i nie których z gry jak wchodza na moj serwer :neutral: ale tylko nie ktorych jedni moga grac a jedni nie :neutral:
amx mam...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u