Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu [Problem] Wywala po 2 min gry:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: problemy z metinem2 wywala z serwa, bioshock 2 po zalogowaniu wywala do pulpitu

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2848
Narzędzia wątku

[Problem] Wywala po 2 min gry

|H^C| JohnY is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Nie wiem co jest tu macie screen

Odp: [Problem] Wywala po 2 min gry

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Zrób restart serwera. Jak to nie pomoże to usuń z folderu ze Steamem plik:
Kod:
ClientRegistry.blob

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] The I of the Dragon - wywala do menu
Problem polega na tym że jak instaluje gre to wszustko ok, ale gdy uruchamiam i prubuje wźońć nową gre albo opcje to poprostu wchodzi na dosłownie 1/5 sek i wraca zpowrotem do menu głównego nie wiem o co chodzi. Kiedyś na win xp to wszystko było ok, a teraz gdy mam win 7 ultimate zaczeło sie tak...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Z gra Prototype - wywala do windowsa
Witam! Próbuję włączyc grę Prototype. Klikam New Game w menu głównym, następnie Create new profile wyświetla się napis saving. I niby wszystko dobrze wczytuje mi pare chwil i wywala do windowsa bez zadnych bledow i nie wiem cos sie dzieje. Z gory dzieki za pomoc
Problemy techniczne z grami
[Non Steam] Problem z CS'em Wywala mnie do Pulpitu
Otóż gram w CS-a 1.6 ok. pół roku. Mam problem ponieważ gdy wchodzę na serwer posiedzę jakieś 30 sekund. I nagle BOOM CS się zacina i wyrzuca mnie do Windowsa Nie mam żadnych Errorów itp. Problem pojawił się dopiero dzisiaj, wczoraj grałem jeszcze normalnie. PORADŹCIE CO ZROBIĆ Proszę ;d
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem! Wywala z cs
Witam! Nigdy tego nie miałem. Teraz wszedłem na serwer żeby sobie pograć i po 3min wywala mnie na pulpit i wyłącza csa. Dzieje się tak na wszystkich serwach. Proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem wywala z CS
Siemka. Mam problem z Counter-Strike 1.6 Steam. Otóż gram już od 3 lat, od pół roku na steam, i od wczoraj gdy wbijam przez steama na CS, pokazuje się ekran główny, ale gdy ma się załadwać menu, wywala na pulpit... Nie ma żadnego błędu. Proszę o pomoc.
Problemy z CS 1.6
[problem] TP - wywala ludzi
Dzisiaj grałem sobie na TP, aż tu nagle, wszystkich wywalilo z serwera (no może poza 2 graczami), wiem ze podobne sytuacje miały juz miejsce, ale nie wiem czy ktoś dawał wyciąg z konsoli, a oto on: Pozdrawiam i myślę że wam to coś pomoże w zlikwidowaniu tego buga.
Śmietnik
problem z sxe wywala wysztkich
problem z sxe wgrałem na serwer ale wywala wysztkich nawet kiedy maja sxe wywala, a na innych normalnie nie wywala , mógłby ktoś zrobić taką paczkę pod linux żeby działało normalnie ?? Z góry dziekuje Ps.szukałem takich postow ale nie znalazlem
Problem z pluginem AMX/AMXX
problem wchodze gram 1 min i mnie wywala
jak w temacie a w konsoli pisze Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 196
Problemy z CS 1.6
Problem , Wywala Mnie Z Kazego Serva !
siema all ! mam taki problem ze gdy wbijam na obojetnie jaki server gram z 5 min i mnie wywala na konsoli pisze ze mam za duzy ping ( a mam 80- 90 ) ;// BARDZO PROSZE SZYBKO O ODP . Z GORY THX !!
Problemy z CS 1.6
Problem wywala z serwera
Witam. Mam problem z serwerem i nie wiem o co chodzi serwer mam wykupiony na gamepad.pl problem polega na tym ze wywala ludzi z serwera i nie których z gry jak wchodza na moj serwer :neutral: ale tylko nie ktorych jedni moga grac a jedni nie :neutral: amx mam...
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz