czyli ustawic:
1.// Amount of reserved slots, amx_hideslots must be 1 to use this cvar (for more details see comments in plugin source)
amx_reservation 2
// If you set this to 1, you can hide slots on your server
amx_hideslots 2
??
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Hejo
myślałem ostatnio jak zwiększyć liczbę stimowców na serwie
i myślałem że powinienem wykorzystać to, że serwer jest dość często full
więc chciałem coś zrobić w takim stylu, że w rzeczywistości serwer ma 10 slotów i tyle pokazywało by stimowcom, a nonstimowcom pokazywałoby 9. Zazwyczaj gracze...
Witam. W amxx.cfg mam tak ustawione:
// Amount of slots to reserve.
//
// Default value: 0
amx_reservation 1
// If you set this to 1, you can hide slots on your server.
// If server "full" of public slots and slots hidden, you must manually connect with connect console command
//
Witam,
Mam taki problem, że gdy serwer jest pelen i ktos z rezerwacja slota próbuje wejść to wywala go z informacja ze ma bana.
A gdy daje sie retry to juz wchodzi normalnie.
Dodam ze na serwerze jest AmxBans by d3fender, wczesniej używałem standardowego pluginu do rezerwacji, ale zmienilem go...
Witam
Posiadam serwer CS:S, i chcialbym tam zrobic rezerwacje slotow. Wiem ze mozna w SM i MANIM zrobic, lecz oba sie nie nadaja, bo gdy mialem w SM to z 18 slotow zrobilo mi sie 17, a w manim mi nie dziala i kazdego(nawet admina) wywala za uzywanie zarezerwowanego slota chociaz serwer nie jest...
Witam szukam pluginu który rezerwóje sloty dla adminów tylko zeby nie ukrywał slotów tylko ze jak admin wejdzie to wykopie admina z największym pingiem
Testowalem juz rózne pluginy lecz on nie dzialaly w ten sposób to znaczy ustawilem np 5 rezerwowanych slotów (na serwie mam 20) i także...
Czesc,
mam pytanie dotyczace dzialania amx_hideslots. Wg mnie ta zmienna jest pozbawiona sensu.. prosze o potwierdzenie.
MAX = 20 (faktyczna liczba slotow serwera)
amx_reservation 2
amx_hideslots 1 (nie ma znacznia co tu wpiszemy - wazne czy jest rozne od 0)
Od kogos slyszalem, ze ma byc...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u