Chciałbym tutaj poruszyć wątek postawienia serwera od podstaw bo kompletnie jestem zielony :/ a chciałbym postawić ładny serwer bo na sprzęcie : Procesor dwu rdzeniowy Intel Pentium 3Ghz, 3 GB ramu z Góry dziękuje ... ;))
|
|
Chciałbym tutaj poruszyć wątek postawienia serwera od podstaw bo kompletnie jestem zielony :/ a chciałbym postawić ładny serwer bo na sprzęcie : Procesor dwu rdzeniowy Intel Pentium 3Ghz, 3 GB ramu z Góry dziękuje ... ;))
podałbyc łacze...Zamieszczone przez rAPTORs

Ponad 100mb
Podałbyś system operacyjny :)
daj screena ... podaj dostawce... i podaj żeczywista predkosc neta..Zamieszczone przez rAPTORs

Zamieszczone przez S.T.A.L.K.E.R
Może mieszka za granica :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Zamieszczone przez Pronto
poza tym nawet za granicą łącze 100mbit tanie nie jest.Kod:inetnum: 82.146.224.0 - 82.146.255.255 org: ORG-UoTa1-RIPE netname: PL-BYDMAN-20030627 descr: University of Technology and Agriculture in Bydgoszcz country: PL admin-c: JS238-RIPE tech-c: KS129-RIPE status: ALLOCATED PA mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: PL-BYDMAN-MNT mnt-routes: PL-BYDMAN-MNT notify: *******@atr.bydgoszcz.pl changed: **********@ripe.net 20030627 changed: **********@ripe.net 20060614 source: RIPE
hmm to jak sie nie znasz to raczej sie za to nie zabieraj!! Jak ja nie lubię jak ktoś porywa sie z motyką na słońce... I załomy taki później 50 innych tematów bo nie będzie wiedział.... tak poza tym to nic trudnego:)Zamieszczone przez rAPTORs
ściągnij sobie oddzielnego cs [nonsteam] do niego patcha v23b lub samego v23 i na tym stawiaj serwer. Tak jak robie to ja.
CS Link :
Patch Link :Kod:http://baltgames.lv/v2/downloads/1/Counter-Strike_1.6
wszystko ładnie pięknie instalujesz na dysku [oczywiście nie tam gdzie masz starego cs]Kod:http://baltgames.lv/v2/downloads/258/
potem instalujesz patcha i lecisz z serwerem prze ta ikonke hlds.exe ;]
![]()
Jeśli działa i pomogłem daj
Jeśli coś nie wyszło napisz na gadu
Zamieszczone przez roqey
o ja pierdole.... ciekawe jak ?!

to nie ma sensu,wszystko jest już opisane!
| « Tabele rankingu /top15 | Gdzie schowac rcon_password 'da ?? » |