Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Jakie rate ustawic?:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: jakie rate

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2638
Narzędzia wątku

Jakie rate ustawic?

urban26 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak w temacie, pisze gdyż program HLServerRates mi nie działa. A wiec , mam taki sprzet:
Procesor- 1,67 Ghz
Ram- 512 mb
Neo 1mb:
Download- 1063 kb/s
Upload- 271 kb/s
Prosze o pomoc.

Odp: Jakie rate ustawic?

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

http://www.forum.wiaderko.com/konfig...a-serwera.html

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odp: Jakie rate ustawic?

urban26 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

"2. Obliczanie rate:
a) Zaczynamy od pobrania programu HLServerRates"
Pisałem powyzej, iz ten program mi nie działa :(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Poprawne rate - wymusza i sprawdza ex_interp, cl_updaterate oraz rate
Info:Zoptymalizowany plugin na sprawdzanie oraz ew. ustawianie graczom ustawień sieciowych w przypadku gdy są błędne. Obsługuje cvar'y: ex_interp, cl_updaterate, rate - działa na każdej wersji Counter Strike, więc sprawdza się również doskonale na serwerach z dwoma protokołami. Jeżeli gracz ma...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[Non Steam] jak ustawic gre ?
sciagnalem cs1.6 non steam,plus patch v26.poniewaz pierwszy raz to robie nie wiem jak ustawic gre aby mozna bylo ciupac z innymi na necie.wiem ze problem jest stary jak pierwsze kompy ale ja tego nie umiem rozgryzc.Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download,...
Instalacja gry i podstawy
Da sie to jakos ustawic?
Siema ! Mam pytanie Mam na serwerze wgrany Advanced Bans ,ale gdy banuje nie pisze np. Admin v3ko zbanowal tylko pisze Admin 4fun+bf2 zbanowal Da sie to jakos ustawic na Admin ****** zbanowal? SS : http://img96.imageshack.us/img96/9225/awpcity0002s.png
Problem z pluginem AMX/AMXX
JAK ustawic Wiązke laserową
Jak mozna ustawic wiazke laserową tak aby byla ona włączana za pomocą przycisku??... i zeby byla kierowana z 1 obiektu do 2...
Mapy do Counter Strike
jak ustawic interp?
jak ustawic interp?
Problemy z CS 1.6
jakie rate przy radiówce
Mam taki problem mam neta 6mb/s , tylko w 8 osob ;/ ... lagi mam rozne 50 , 600 ,a nawet ponat 1000 ms zall ... mam pytanie jakie mam ustawic rate itp ... przy takim necie ... bo caly czas download i upload sie zmienia zalezy ile typa siedzi na necie i czy sciaga ... A tak pozatym nie wiecie...
Problemy z CS 1.6
Jak ustawic interp ?
Nie wiem jak ustawic interp na 0.01. HELP
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Jak ustawic stale IP
Mam Pytanie czy jest możliwe ustawić stałe IP bo jak na niektórych serwach mam postać np Diablo to jak mi się zmienia IP niknie mi postać :( ???? Powie mi ktoś jak to zrobić tak po kroczku xD
Problemy z CS 1.6
Jak ustawic celownik
jak zrobic zeby celownik sie nie powiekszal bo w obcjach nie mam nic o celowniku
Problemy z CS 1.6
JAK ustawic
zeby przeszkode mozna byloby tylko rozwalic nozem/?:))
Mapy do Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz