Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 - Sprawy związane z konfiguracją serwerów HLDS.

Tagi tematu Problem ! Dwa serwer na 1 kompie !:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: 2 hlds na 1 kompie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1100
Narzędzia wątku

Problem ! Dwa serwer na 1 kompie !

figaro19 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam , jak w temacie mam ten problem ! Nie wiem jak stwaic dwa serwery przez HLDS na jednym kompie ? ! Znaczy się wiem , ze właczamy dwa razy HLDS i w jednym zmieniemy port ale mamy to samo ADDONS i AmX ! a ja na 2 servie chce innego AmX inne napisy Itd. ....

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

no to 2x pliki serwera i po problemie. Bądź czytaj -> http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=32902

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] 2 windowsy na 1 kompie
Witam, na windows 7 - przy najlepszych ustawieniach kart i cs'a mam 50 fps na steam (wszystko wyłaczne) dziala sam cs - steam offline wiec jesli zainstaluje teraz XP i bede miec na 1 kompie win 7 i xp to jak bede grał na xp to bede mial wiecej fpsow? need kontretna odpowiedz
Problemy z CS 1.6
Czy PES 6 pujdzie na tym kompie ?
witam chcialem sie spytac czy PES 6 pujdzie na tym kompie czyli czy bd sie dalo grac bez jakis wiekszyc zacinek , komp dosyc stary ;d Grafa: Intel 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller 64 mb Intel Celeron CPU 2.00GHz 2.02GHz, 768mb RAM Windows XP Professional SP3
Pytania z odpowiedzią
Server na moim kompie UPC
Witam mam internet z UPC 15mb/s połączony przez router. Mam zewnętrzne IP i wszystko robione według poradników do robienia serverów przez HldsUpdateTool mam tą konsole wszystko pięknie ładnie lecz inni nie mogą się podłączyć pod serwer. Żaden program nie blokuje serwera. Wiecie może co muszę zrobić...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Własny serwer na własnym kompie
Witam mam zamiar stworzyć serwer na własnym komputerze do treningów klanu, ale nie wiem ile slotów wytrzyma i czy da się go zrobić (ip mam zewnętrzne). Procesor mam intel Core 2 duo 3,5 GHz i neta 1mega I moje pytania: Czy da się zrobić serwer Jeśli tak to ilu slotowy aby nie było lagów....
Serwery CS:S Steam i Non Steam
amx na kompie
Cześć,chciałem postawić sobie serwer z amx na kompie np na diablo modzie,czy jest możliwe żebym mógł sobie na tym serwie z botami pograć??
OffTopic - Counter Strike
2 Konta steam na kompie.
mam 2 konta steam. Sa 2 foldery jeden dla jednego użytkownika z grą CS i 2 folder z 2 użytkownikiem ktory tez ma swoja gre (ta samą) ale z innymi ustawieniami itp. Niestety steam gdy wlaczam gre z poziomu tych 2 uzytkownikow nierozroznia tego tzn niewlacza ustawien w csie dla danego uzytkownika a...
Problemy z CS 1.6
jak zamienic enginy ( na kompie nie na ftp )
mam server ale nie jest na stronce tylko u kolegi on ma sklep komp. i nie wiem jak zamienic silniki gry na non-steam ( to link jak zamienac na ftp ) Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny ( ale nie ma jak na kompie a skriny jak som...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Key logger w moim kompie :(
Prosze was o pomoc ściagnołem jakis plik nie wiem ktory to był ale wiem że jest keylogger Gosciu do mnie napisał zbym mu pomogl i zmianil haslo na steamie, nie moglem sie zalogować i chcialem sie zalogowac spowortem na swoim ale mialem key logga od niego i mi zajebal konto i akurat antywir...
OffTopic - Counter Strike
neostrada + lan na kompie (serwer ustawia sie na lan)
Witam, znalazłem na forum kilka podobnych wątków, ale w żadnym nie znalazłem odp. Posiadam neostradę (1mb) serwer chodzi bardzo ładnie (połączenia sieciowe są wyłączone), ale mam dwa komputery (na drugi komputer udostępniam internet za pomocą kart sieciowych). Gdy włączę połączenie sieciowe i...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Problem z pingiem przy dobrym kompie
Sluchajcie ludzie mam taki problem mianowicie gdy stawiam server tylko na 9 slotow to czasem wysepuja duze lagi na moim starym sprzecie stawialem taki sam serv bez lagow a tera sa lagi moj komp i net: Proc: Intel Celeron 2.4Ghz RAM: 1GB GRAFA: ATI Radeon X1600 PRO NET: download 1164 kbps ...
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz